(my) soul ?



Jag är nog den lyckligaste som finns just nu :D
Fick en lapp på posten idag och där stod det att min mobil hade kommit till skara idag ifrån Stockholm :D
Jag har ju beställt en Samsung SGH-u900 Soul (grey) , haha , tror jag får nöja mig med att säga Samsung Soul! Har länge kollat på den , även när ja kollade på min mobil som ja har nu, en Sony Ericsson k530i, J*vla skit telefon säger jag bara , aldrig mer Ericsson! Har ångrat de köpen ända sen andra dagen jag hade den...

Hämats klockan 17,00 på Ica munken i skara ;)

puss på er ! 

Härligt !

Hej bloggen !

Dagen igår va sjukt nice , den började med att ja mamma och pappa pysslade lite här hemma , sen åkte vi och tog ett kvällsdopp :) När vi var och badade smsade Ammi och frågade om ja ville dra med till lidköping meeen , de va inte lilla mor så pigg på så. Men vi löte dwetta och de blev såhär! Ja kontaktade min kära vän Daniel och frågade om han ville gå nmed ut å gå här i byn , kände ju inte någion av de som Ammi hade dratt hit :blusch: och snäll som hane så kom han. Så vi gick en runda i Ardala sen så åkte vi in till stan och där åt ja och Daniel varsin pizza ! Efter de böev de till att åka hem till Daniel och kolla på hans nya lägenhet som han har i Skara!

Min kväll blev helt enkelt bäst !

Hur var eran ?

Jag och Daniel (va ett tag sen ) gillar dig kompiiiiis!


Du är bäst ! Soulmate !!!!(L)



-thegirlsandra-

Dåliga uppdateringar för en dag.

Idag kanske det blir dåligt med uppdateringar , ska sy in lite byxor och va med kompisar ikv ;P kommer nog inte riktigt ha tid med bloggen idag ;p

bye !

Innan mörkret faller




Jag ser ljuset brinna ut  undrar om allting har en början och ert slut , vi gick sakta steg för steg. Utan att se oss om påväg mot ingenting.

050809-11,30

God morron allesammans !
Hur äre med er idag ?

Känns som att ja e uppe tidigt idag ! För en gångs skull lixom :)

Fick ett sms av min chef igår och han sa att min lön kommer skickas ut på ett bankgiro ! Och tur var väl att han skrev . har vart sjukt orolig för att ja inte skulle få några pengar eftersom ja inte har lämnat ut några kontouppgifter , Kuuuuuunde gått illp ;p

Idag är det allsång som gäller , ska gå med min pojkväns syster ! Mycket trevlig tjej ! Det kommer ju faktist lite bra artister till skara denna gången =) tex. Scotts och Magnus Carlsson ! Undeeerbart !

Idag ska ja oxå se till att de kommer upp lite hiss och diss sen kanske oxå en  frågestund ?! Låter inte de bra ?! ;)


You and me !


-thegirlsandra-


Orkar inte...

..sitta här mer , orkar inte bry mig o bloggen heller :'( SAKNAR ERIK !!!

Grisigt!

Hej alla bloggläsare !

Oj , vad ni hade kommenterat nu ! Vad glad jag blir!

Kvällen igår blev faktist lyckad tillslut! Jag och Amelie höll på att bryta ihop innan vi kom på att vi kunde kontakta Arvid ! Och som tur va så va han oxå sugen på att träffas. Så vi drog väl till Lidköping runt 8 tiden skulle ja tro, eller om hon va 9. Har lite dålig koll.

Vi höll ju på att smälla av när vi satt i Arvids bil. Då kom det upp en bil bredvis Arvids och ut kommer det en tjej som säger ''Kom inte nära mig, jag har svininfluensan!''
Då kan ju ja säga att min dörr och fönster stängdes fortare än kvickt. F*n va äckligt eller ?!
Hon borde ju hållas instängd och isolerad till hon antingen dör elr blir bra igen !
**ryser**

Svininfluensan ?



-Thegirlsandra-

Fäller en tår !

..Eller rättare sagt många tårar ! Just nu e allt deppigt , Erik e borta och skickar hela tiden små gulliga sms om att han saknar och hur mycket han älskar mig. Jag älskar verkligen som smsen men dom e oxå sjukt jobbiga att få just nu, för jag saknar honom. Jag vill hellst av allt ha honom hemma , precis som vanligt. Men det här e vårat liv nu liv det får vi leva med.



Älskling kom hem nu !!



-thegirlsandra-


Är allmänt irriterad !

Asså nu måsta jag bara skriva av mig !
Jag blir bara så trött på killar ibland ( Erik är inte medräknad..)

Här vänder man utochin på sig för att hitta en lösning på problem som har vart i typ flera månader. Och till en början ska allt gå så jävla bra men sen ändras allt och de ballar ur igen! Hur trött blir man inte på det ?

Inte nog med det så ska dom ju alltid skryta med saker och ting . Som att de e coolt att ha satt på typ 10 tjejer och sedan stuckit !? NEJ ... inte coolt ! Är det verkligen så att man kan dra alla killar över samma linje ? Att alla är likadana ?
Vet inte riktigt hur man ska göra elr tolka saken , men ett som är säkert är iaf att det finns en del svin. Och jag har stött på en del. Senast igår faktist

Jag satt här framför datorn igår och funderade på vad jag skulle skriva på min blogg idag. OCh så loggade en kille en på msn , han får döpas till ''Mr. Hemlig''( vem vill inte ha en sån på sin blogg) =)
Allt började med att jag skrev ''hej'' till honom , och då ballade han ur?! För att man skrev hej lixom.
Då kom det en massa spydiga saker som man verkligen kunnat vara utan, tänker de inte längre än näsan e lång eller ? Jaja..

Eftersom killars IQ stannar ungefär vid ett kylskåps så slutade allt med att ''Mr.Hemlig'' diskriminerade det kvinnliga könet ..kom igen , de har vi ju inte vart med om förut ...


Alltså , ni kanske tycker att jag överreagerar men ja b lir faktist trött på att sånthär ska förekomma verje dag. För det gör det ju ?
Jag ser / läser nästan varje dag om en tjej som har blivit ''kränkt'' av en kille bara för en sak sóm de har svårt att komma över , killarna alltså.
Vad ska man säga när de börjar lixom ? För de e ju inte så att man sitter och tar emot skiten lixom, man vill ju inte heller vara värre själv och ge tillbaka med samma mynt , könsdiskriminering.

Nej flickor, vi bör stå på oss och inte ta någon skit ! ;)




Like we care ?!


Fix!

Springer ner och fixar iordning mig , sen blir de lite bild tagning , ska förnya hela min mapp tänkte ja :D
Love you all !

-thegirlsandra-

Skärpning !

(äntligen) nu kasnke man har  mer tid för bloggen när Erik har åkt. Sorgligt nog! Det var faktist jobbigare än va ja trodde att skiljas åt igår, de va sista gången jag såg honom på 2 heeela veckor :'( men men , nu e de det här vi får leva med och det är inte mycket ätt göra åt.
Han vet mysket väl att jag tänker på honom och tvärt om!

Dagen idag ska nog spenderas med Amelie , tur ja har henne nu när min Älskling har åkt. Hon finns alltid där ! Älskar henne med , MYCKET !

Nu ska jag verkligen skärpa mig med bloggen och det kan vara skönt nu när Erik är borta och skriva av sig lite ibland ( varje dag)


Denna kvällen vill jag tillbaka till !



forever this time ?


-thegirlsandra-

RSS 2.0