inte okej!

Jahaja, hej på er!
Sitter just nu i soffa och kollar på stortlopp (?!) vad håller ja på med egentligen ..
Idag har dagen vart så bra den nu kan va under omständigheterna...yes it sucks to be me!

Fick träffa johanna för första gången på två veckor (y) det va sjukt nice så nu har vi pratat om allt mellan himel och jord:D
Hade oxå historia läxa till imorn meeen ja har vart sjuk så ja har inte fått nån information eller papper på vad vi skulle göra så de blev ju inte så bra med det saken .. sen va de medicin å de e ju bara galet , kommer inte bli mycket av de kan ja säga. Hela klassen sitter på tvären.

Har inte så mycket mer å skriva just nu.. har ingen direkt lust.

...


-thegirlsandra-



i don't believe you




precis..
-thegirlsandra-

Inte min väg

hej bloggen!
Jag e sjukt deprimerad just nu känner ja! Ingenting  går min väg och de e såå jobbigt!
Men men sånt e livet ibland , inget som ja direkt vill skriva om här på bloggen!

Idag har ja vart duktig och gjort lite matte ! Första läxan ja har gjort på lovet (y) duktiga jag!
Senare hoppas ja på att de kanske blir lite kompisar, Amelie eller Philip är de som står på tapeten! De lutar faktist mest åt Amelie , saaaaaknar henne sjukt mycket! Kommer knappt ihåg när vi sågs sist !
Undra va vi ska göra då?!

Jag känner att ja har lite ide torka va de gäller bloggen , ja skriver egetligen inte så mke!
Men de kanske de blir ändrig på nu när skolan börjar igen! Ja e ju inne på sista dagen på minn sportlov just nu! Ska faktist bli skönt att komma tillbaka till skolan:D har saknar Johanna gaanska mycket , hon har ju vart i thailand i en hel vecka..

nu ska ja kila, puss
-thegirlsandra-



...

hej!
dagen har vart bra , jag e pank och orkar inte skriva mer...

det här e inte rättvist


-thegirlsandra-

BILDBOOOOOMB

I sommras var jag amelie och daniel på utomhus bio :D


Studentbal 2009 , den dagen glömmer jag aaaaldrig!

En utav min och Borks helt klart bästa rundor!

Gryymt bra stunder med dom klart bästa!

Underbara turer till båten

Gizzmoplutten åkte! :(

sist men inte minst , ICE AGE 3


2009 har verkligen vart ett år som ja sent kommer glömma , de e mycket nytt och de människorna som ja träffade och fortfarande umgås med har verkligen inspirerat mig och allt känns mycket MYCKET lättare! Varje dag ser jag fram emot skolan och de kan ja säga att ja inte direkt gjorde förut!



-Thegirlsandra-




17022010

Hej! jag vet att lag lovade fler uppdateringar i förrgår meeen de kom saker imellan , i vanlig ordning.
Men nu har ja hela dagen på mig att blogga typ , ska bara packa och lite sånt. Jag ska faktist på filmkväll ikväll med några kompisar i skara! Sulle även ha ridit idag men de blev inte mke med de för de krånglade med bussar och allt så de blev inte mke med det. Meeeen de går fler tåg! De va längesen vi hade en Sääändriie , Hännie , Yojjo och Daphne tur :/ !

Igår var jag duktig , jag städade hela mitt rum och garderoben hur noga som hellst och ja e supernöjd! Nu e de bannemig ordning på torpet ;) jag hittade hur mycket grejer som hellst som ha inte hade packat upp ur påsarna och tatt bort prislapparna på:) hur bra är inte det då ?!

Har suttit vid datorn ett tag nu på förmiddagen och kollat på lite bilder , de e inte klokt vilka minnen man får när man väl gör de! Tänkte slänga upp ett inlägg med de bilder som ja har mest minne av lite senare!

Btw , ja har köpt vääääärldens bästa shampo! TRESemmé, det finns verkligen inget bättre och ja tänker aldrig använda något annat i förstsättnignen!

Det här e det ja har å de e för torrt och skadat hår!



-thegirlsandra-

alvin och gänget :D

Heeeejsan :D
ja, nu var det ett tag sen jag skrev här igen men ja har lagt mer eller mindre all min tid på samhälls uppsatsen , iaf förra veckan..Jag kan säga att det var en lättnad när den äntligen blev klar på torsdags kvällen!
Nu har ju all tid i världen att blogga (y) för vi har ju lov i en heeeeeel vecka :D

I helgen har ja inte gjort så mke , typ vart på kalas och haft lite allahjärtansdagsmys! Jag kan säga att de har vart ganska skönt att ta de lite lugnt , sista tiden i skolan var mer eller mindre den jobbigaste tiden jag har haft i skolan.

Vad ska ni alla göra på erat lov nu då ? :D
kommer för tillfället inte på något mer att skriva , men ja lovar att skriva mer innan jag lägger mig :)

finns inget sötare :D


-thegirlsandra-


Apatiska barn

hej bloggen !
jag sitter återigen hemma och är sjuk :S inte så kul kanske men de e ganska bra för då hinner ja bli klar med uppsatsen som ska va inne på fredag ! Jag skriver ju om apatiska barn och faktist nu när ja har läst om det en del så är det intressant, men ändå ganska tragiskt. Barnen har ju gått igenom en hjel del hemska saker innan de kom till Sverige!

Nej men nu måste ja faktist skriva , jag lovar att uppdatera mer sen!

Lav Ya!

Jag vill ha sommar nu!



-thegirlsandra-

trehundrasextiofyra

jahaja , nu kanske man har lite tid för bloggen :D de va ju faktist tre dagar och nio timmar sen jag skrev sist !
jag känner att jag inte riktigt har kunnat med att sätta mig vid datorn när ja och min goding har firat våran trehundrasextiofemte dag ihop! den tål att funderas på?! ;)
Helgen har vart hur mysig som hellst!
*Fredag , ja red världens bästa häst!!!!!!
*Lördag, vaknade hemma hos Erik och de blev en sväng till Skövde :D sen hem å vila upp sig innan de blev en romantisk middag i Lidköping! <3
*Söndag, gick upp vd halv tio , gjorde oss iordning sen blev de bad med William och Julia , SKIT KUL va de! Efter badet blev de Donken och barnen åt jätte mycket burgare (y). Sen lämnade vi dom hos Caroline och åkte hem å sov! De tar på en att bada med två små vildingar!

Ikväll ska jag nog bara ta de lugnt och kolla på Spiderman 3 :D med min underbara mamma som äntligen har blivit frisk!
Hoppas hoppas vi kan göra något ihop snart ! ;D

Nu ska ja ladda över lite bilder på min dator ,vem vet , kanske kommer dom upp här sen ;)

-thegirlsandra-

stallvecka

hej bloggen !
nu var de ett tag sen ja va här å skrev , men ja har verkligen haft mycket om mig och kring mig ! Man kan säga att min vecka har hadlat om hästar denna veckan! I tisdags var ja med johanna i stallet å kolla på henner hoppning och igår var de yojjo dag och idag ska ja rida hos johanna :)

nu ropar mamma!
vi hörs!  

(` ´)  
 `v´

RSS 2.0