Sol

Nu ska jag ut och slänga mig i solen en stund :D

Skriver och kommenterar era bloggar när jag kommer in igen :D


Skriva av sig !

Oh herregud , denna dagen har vart förvirrande känns det som :s vet lixom inte varför , känslosamt typ :/
Dagen har vart slapp ändå , har ju bara haft 4 lektioner, men jag har ändå inte kunnat fokusera känns det som .

Jag har funderat så extremt mycket på hur allt kommer bli när Erik åker iväg till Eksjö och gör lumpen i 11 månader :( han har sagt till mig flera gånger att jag ska släppa det och inte tänka så mycket på det.
Men jag är så extremt orolig för att:

1) Han åker och kommer hem nån helg och allt är som vanligt, andra gången han kommer hem , det är mer som en kompis relation.
2) Ingenting händer mellan oss !
3) Vårt förhållande rinner ut i sanden och vi ser aldrig mer varann igen !

Jag vet att det kanske låter ''töntigt'' men det är faktist såhär jag tänker och varje gång jag gör det så gråter jag. Inte för att jag är rädd, utan för att jag verkligen inte vill förlora honom :'(
Denna gången så känner jag att jag verkligen har hittat rätt i kärleken. Nu är allt som jag alltid har drömt om , det pirrar i kroppen varje gång jag hör eller ser honom. Jag blir varm varje gång han rör mig , även om vi stod ute i kallaste vintervädret skulle jag bli varm. Jag känner mig verkligen älskad och behövd av denna killen (L) och jag hoppas innerligt att han känner det samma , för jag älskar honom otroligt mycket och jag behöver honom , varje dag , varje minut och varje sekund! (L)
Och jag undrar , om han , lika mycket som jag vill kämpa för oss, och för kärleken ?! Just nu är det nästan min högsta önskan..
Jag har önskat förut och inte lyckats , undra hur det kommer gå denna gången..

Det kallas KÄRLEK !

Hiss / Diss

Ja , medans man ändå sitter här kan man ju passa på att göra lite listor :D



Sommarväder:
Ja rent utav älskar att solen har börjat kika fram längre stunder nu och man riktigt känner hur sommaren är på väg :D
Någon mer som tycker detta är riiiiktigt nice ? ;)

Killar:
Ett tag kände jag verkligen att jag hade lagt killar på hyllan riktigt ordentligt. Men får medge att det gick över när jag träffade min pöjk. Och nu ett tag känner jag mig nästan jobbig . så kär är jag. Ibland kan man ju undra om han tröttnar på en när man nästan blir lite ''klängig'' för att man vill kramas hela tiden typ ;S?! 
Jaja man blir iaf imponerad av att killarna står ut när man e allmänt grinig med mesverka och hela det köret. Då äe de nästan snällare och goare än vanligt för att inte kasta sten i glashus , sen e tjurandet igång lixom ;)




Pollen:
Jag fet dissar pollen asså ! 
Ibland försör det ens liv lite , att inte kunna sitta ute under ett vackert träd med familjen kan ibland ta rätt hårt på en. Tex som igår när jag inte hade träffat min syster och hennes familj på nästan en vecka. Så kliar det når förskräcklig i näsan och man känner hur det börjar svullna upp i halsen. Då är det bara att gå in och hoppas på att det lugnar sig :(

Skolan:
Jag är såå sjukt trött på skolan för tillfället. Det är typ 2,5 vecka kvar i skolan och jag har redan gett upp känns det som. Man orkar verkligen inte längre , egentligen.  Hellst av allt skulle jag vilja gå på sommarlov och åka nånstans lååångt bort från allt här hemma och bara koppla av och njuta av värmen. Men icke , skola i 2,5 vecka till som sagt....

KUL , pollenallergiker !

Gaah, jag blir så trött på skiten asså !

Här åker man på kalas till sin syster och vad händer , jag glömmer och ta mitt allergipiller så jag inte kan sitta ute under de vackra sommarträden med dom andra ! :( BUHU jag blir så trött på det asså. Jag hatar att vara allergisk mot pollen , det finns ju verkligen överallt såhär års :(
Allt var mycket enklare innan jag fick min allergi , då kunde jag vara ute hur mycket jag ville utan rinnande näsa och kliande ögon. Men olycksfågel som man är , är det klart att man åker på en allergi.

Nä jag ska inte gnälla mer om detta. Det är bara att gilla läget och bita ihop. Man kan ju se det som en fördel lite nu kanske , jag kan ju ägna lite tid åt bloggen :D

Hur är det med er ? Är ni oxå allergiska , och i så fall , mot vad ?

Hatar dessa :@

Dåliga uppdateringar (igen)

Nu har det vart dåligt med uppdateringar igen :/ sorry , återigen! Det är så sjukt mycket nu innan man slutar skolan och allt. Jag försöker iaf så gott det går att blogga :D och jag älskar ju verkligen min blogg så den är inte bortglömd, (för dom som tror det...)

Liseberg var supermysigt :D det var skönt att det är inte var så mycket folk , det längsta vi fick stå i kö var typ 25 minuter. Och det är ingenting om man gämför med vilka köer det kan vara när det är hög säsong(stavning).
Det var blev ju mer mys på kvällen med alla lampor och grejer som är på Liseberg :) (L) äntligen fick man gå där och vara kär och hålla den personen man tycker mest om i handen istället för att gå och kolla på alla dom som är kära och håller varann i handen. Denna kvällen kommer jag minnas länge , den var den lyckligaste på lääänge!

Idag ska vi till min syster en sväng och fira min pappa : han blev ju nämligen 51 den 20 :D GRATTIS HAN ! :D
Känns ju lite lustigt att vi ska åka till min syster och fira min pappa :s men det är så att vi håller på att renovera vårat kök och det är grejer överallt , inte så passande att ta hem folk då , aight ?


And i'm off !

Nä nu får ja börja fixa mig lite :D åker om en timme jue :O
Ha en super dag allihop!

Till Älskling !

Jag älskar verkligen den här låten ! Den har en text som man kan hålla med om och känna för !
Så denna låten får min Erik av mig (L)



-thegirlsandra-

Göteborg !!

Nu så folket bär det av till Göteborg :) Det ska bli sjukt kul , vi ska till Liseberg och mamma , pappa och Älskling ska med :D<3
Det känns skönt att mamma och pappa ska få spendera lite tid ihop , lite för sig själva. Det känns som att de inte gör de så ofta med tanke på att vi allihop nästan alltid är hemma samtidigt. Och jag och Erik kommer ju oxå få lite mysig tid ihop, de gör vi ju rätt ofta men ändå , mysigt att komma ut lite ;)

Det var et tag sen jag var inne här på min blogg och framförallt på Bloglovin, men faktist var det inte så många som hade gjort några nya inlägg. Kan det bero på det fina vädret som har kommit och alla är ute i solen ist ?! Mycket bra isf :D

Vad händer på eran kristihimmelfärdsdag då ? :)



-thegirlsandra-

Skolan !

Jaha då var man i skolan då folket :D rätt trevligt faktist , sitter i vårat trevliga lilla bibliotek med Ahmed , Anton , Alex , Anna-Marie och Emelie .
Det är värsta livet på dom här , det är fia med knuff som är på gång ;)

Senare idag ska vi på en konsert på Katedralskolan , jag tror närmare bestämmt att det är MoPs slutproduktion. Dom brukar vara riktgt bra faktist och det är oftast mycket känslor i den med tanke på att det är treornas sista produktion ihop!

Snart ska vi iväg på 50 minuters bildlektion. Jag hoppas på att jag kan få klart mitt karaktärsporträtt sen , jag och Andreas gör ju som sagt våra små lådor xD

Nä nu ska jag kila iväg igen ;)

Vad ska ni göra idag då folket ? :D

Btw, jag saknar min lilla kisse :'(


-Thegirlsandra-

Älsklingsunge !

Morgonen idag kunde inte ha blivit bättre än vad den blev :) vaknade bredvid min alldeles egna , varma och goa Erik :D Åh , det är underbart , verkligen (L) (bara så ni vet )

Nu ska jag kila iväg och städa lite ;) vi hörs :)


Jag är hemsk !

Usch jag känner mig verkligen hemsk nu :( jag har inte uppdaterat mig på jag vet inte hur länge :/. Och denna gången kan jag inte skylla på att jag inte har haft tid , för det har jag egentligen haft. Tror de dåliga uppdateringarna har berott mest på lathet från min sida :/ . Men nu är jag här igen och ska skärpa mig :) kollade precis igenom alla bloggar som ja har missat under de här dagarna jag inte vart inte på Bloglovin :s jag kan ju säga att det var en del att kolla igenom, närmare bestämmt 510 st :S. Det blev en del klickade , men nu är det gjort och jag har kommenterat så gott jag har kunnat :D

I veckan har vi genomfört vårat stora ABBA projekt som jag har pratat om i en del andra inlägg :)
Det blev superlyckat , framförallt den föreställningen som vi hade för allmänheten :D en stor eloge till dom som har vart med och medverkat från mig :D (L)
Det var ju oxå våran sista produktion ihop , eftersom vi slutar snart och det var mestadels nior som var med och gjorde den. Så det var mycket känslor inblandade i det hela , glädje , sorg you name it !


Dom här har vart våra största idoler i lite drygt 8-9 veckor :)

:D

Hejsan alla blogg läsare  :d nu har jag äntligen fårr min nya design :) lite synd bara att headern inte syns :/ men men har kontaktat Sara om detta så får vi hoppas på att hon fixar de så snart som möjligt :D

ny design!

Nu har Sandra äntligen fått sin design!
Förlåt Sandra att det tog så lång tid tills du fick den, jag har haft mycket att göra.
Men nu är den klar i alla fall!

Om det är något som inte är rätt kan du kontakta mig.

Design gjord av Sara:
 

Eriiik !

Min erik e helt klart det bästa som finns !!! Ja e grymt stolr över dig :D:D:D
Älskar diig dig dig

Syster och småbarn :D

Nu fick jag precis reda på att min kära syster och våra små ögonstenar julia och William skulle komma en sväng ! Det är ju aldrig fel , dom e sjuk roliga när de hittar på sina små hyss ! Hoppas att man inte rasar i hög när dom har åkt , för jag tror närmare bestämmt att den där Erik skulle komma förbi en sväng idag oxå. Har ju inte träffat han sen i lördags , having a hard time så att säga.

Nej , nu får jag nog kila ner, kan anta att dom kommer vilken sekund som hellst ;)
Kollar era bloggar och kommenterar senare idag , Big Love On You !


Teoriprov !

Oke , nu håller vi allihop våra tummar för att bästaste Erik klarar sitt teoriprov till körkortet! Jag måste erkänna att jag är nästan lika nervös som han är nu :S usch usch för de , då får man ju möjligtvis ännu mer ont i magen ! Men men det är han helt klart värd , all smärta för dig baby . Nej en nu ska vi va lite seriösa med detta , han har ju faktist inte så lång tid på sig att klara detta heller , närmare 2 och några dagar , för sen åker ju han iväg och då har han ingen chans att ta de förens han kommer tillbaka!
Så hejja dig nu älskling , du vet att jag tänker på dig , all the time (L)


You will make it ;)

Mobil !

Okej , jag kan verkligen inte välja vad ja vill ha förmodell , det är som så att jag ska köpa en ny mobil har jag tänk :D Men ja har inte kommit fram till om jag ska byta helt , alltså inte köpa en SonyEricsson utan nån annan typ , Samsung elr nåt. Jag måste ju erkänna att jag är grymt trött på att mina mobeler går sönder , och jag har bara haft SonyEricsson hittills.
Hjälp mig nu , har ni några förslag ? Skriv gärna en rad eller två isf :)



Random Pic !

Morsning !

Hejsanhoppsan bloggläsare !
Som ni förstår så är jag fortfarande sjuk :'/ annars skulle jag ju inte uppdatera såhärdags ;) Men men ...
Jag kan ju säga att jag har tröttnat lite på att vara hemma nu men de e lika bra att ta det denna veckan med tanke på att vi ska genomföra vårat stora ABBAprojekt nästa vecka och då måste man ju va ''fit for fight'' . Det vill jag verkligen inte missa så dår är det lika bra att sitta här så man kan känna att man är helt frisk tills nästa vecka !

Jag måste träffa min Erik snart oxå ! jag har inte träffat han sen i lördags :/ Det hör verkligen inte till våra rutiner, att inte träffas på 4 dagar , vi brukar träffas nästan varje dag. Och det kan ja tro att de beror på att båda två hatar att sakna . Men nu är jag ju sjuk och vill inte för allt i världen smitta ner han nu när han ska göra allt kul innan han slutar och tar studenten :) Han börjar bli stor nu min lilla Erik ! (L)

Vad ska ni göra idag då ? Hoppas det är fint väder och att ni mår bra allihop ?! :)


Jag och min Älskling har ju 3 månader idag oxå BTW ! så denna bild får pryda detta inlägg

Frågestund

Nu gott folk är det tillåtet att ställa precis vilka frågor som hellst till mig :) !

(svaren kommer imorn eller på torsdag)
:D

Kärlek

Jag tror jag får göra som min kära vän (amalaj.blogg.se) att skriva av mig lite känslor , fast mina blir väl mer åt andra hållet antar jag. Jag har ju inte gjort slut med min kille elr så , jag har heller aldrig uttryck vad jag egentligen känner , eller hur det känns.



Många tror att den första killen de hittar , den första riktiga kärleken är den man föralltid kommer hålla ihop med. Man tror att man är lycklig och att man lever precis så som man vill . Men så brukar det faktist inte alls vara. Det har jag vart med om själv. Jag trodde att jag hade hittat ''the love of my life'' men det visade sig som sagt att det verkligen inte var så.
Pga denna person höll jag näst intill på att förlora allt. det är nu i efterhand som jag har insett att jag ändrade mig så som person. Jag var verkligen inte mig själv under ca.8 månaders tid. Och det hela slutade givetvis med bråk hemma , oftare än vad de skulle behöva vara. Det blev tillslut så att man bråkade om små saker. Och jag ansåg varje gång att den familjemedlem jag bråkade med hade fel. Fast jag innerstinne visste att den hade så j*vla rätt och ville tro på dem och göra som de sa. Men ikke, det var alltid nåt som stod i vägen , kärleken, jag trodde att jag var så extremt förälskad i denna pojke och att jag var tvungen att göra precis allt som han sa och ville att jag skulle göra. Dumt nog gjorde jag ju detta och jag sårade en hel del folk på vägen. Det vet jag nu , och det tog ett bra tag att få tillbaka förtroendet från familjen , vännerna osv.
Jag lyckades tillslut lämna detta förhållande och tog mig tillbaka efter många om och men.

Det tog ett rätt bra tag innan jag visste med killar och allt som har med kärlek och göra. Till en början var jag ganska så velig och nu kommer jag nästan inte ihåg vad jag gjorde då :S. Jag kan ju säga att det är otroligt skönt att ha kommit tillbaka till mig själv igen och veta vart man har sig.

Det var först efter 2,5-3 månader som jag kände att jag kunde försöka igen. Och det gjorde jag också. Det här jag skriver nu kan jag lova att det kommer direkt från hjärtat.

Det var på msn som jag hittade en kontakt som jag aldrig hade skrivit med innan. Så jag skrev en rad eller två , sen var jag kär. Det var en helt vanlig kille som svarade, en kille med de finaste ögon. Och jag kände då att allt han sa om att man var söt , roligt , you name it, var äkta! Jag tänkte då att jag skulle ta det lugnt och inte stressa på med något utan låta det ha sin gång.
Det var den 1 januari som jag åkte till denna pojke och blev förlorad. Han såg mig , precis som jag var. Jag behövde inte låtsas , jag kom , jag gick , och jag var mig själv. Det dröjde en vecka eller så så träffades vi igen , och då kan jag säga att fjärilarna var i hela kroppen på mig , det kändes som att jag gick på små moln hela den dagen innan jag fick sätta mig i bilen och åka till honom. Som vanligt så tror jag att vi kollade på någon film(som nästan alla gör 2-5 dejten). När jag skulle åka hem den kvällen så fick jag min första kyss. Det var den finaste kyssen jag någonsin har fått och jag kände hela vägen hem att tårarna inte var långt ifrån.
Sen dessa dagar har jag vart lycklig. Nu kan ja vara mig själv och det är nästan det som betyder mest , att jag kan vara precis som jag är. Och det har jag fått vara i 3 månader nu , jag hoppas varje dag på att jag kommer få vara det i många månader till. För denna pojken tycker jag så sjukt mycket om och att förlora honom skulle verkligen inte vara roligt. Det är såhär alla tjejer vill bli behandlade , de vill få kramar , pussar och gulliga ord om att man e söt även om man ser ut som att skatbo i huvudet.

Jag tror jag avslutar detta inlägget nu , jag skulle annars sitta här och skriva till sena kvällen.


What i'm hope for is a forever ?

Hoppas Hoppas !

Jag hoppas verkligen att min älskling kan komma hit sen , det skulle va sjukt skönt att få krams lite . Men det beror ju helt på mig , jag vet inte om ja orkar med tanke på att ja e sjuk :( INTE KUL !
Jag vet inte vad det är med mig nu ett tag ?! Känns som att ja e Erik sjuk , saknar honom hela tiden , vad jag än gör så tänker jag på honom !

Jaja , nu blir det iaf en dusch , man kanske känner sig lite fräschare då ;)

Let them be little



HAr helt klart fastnat för den här låten ! den är hur mysig som hellst (L)! Lyssna gärna

Funderingar ?

Ni kanske undrar varför jag har en så tråkig desig på min blogg?

Ah det är iaf såhär att jag sitter och väntar på att min nya design som jag vann ska komma , å då får det duga med denna sålänge , tycker personligen att den e riktigt ful men men , de kommer bli så mycket bättre sen :) får väl kontakta Sara senare och se om hon är klar ?! :D

Listor !



Solen:
Visst är det grymt skönt att solen har kommit fram nu , nu kan man ju äntligen börja jobba lite på brännan. Man måste ju se till att den e bra till belan och skolavslutningen :D

Snart sommarlov:
Det är ju som sagt sommarlov om bara en månad ! Det ska bli så himla skönt att komma ifrån den gammla skolan och börja om på nytt igen , det känns ju faktist som att man tar steget ut i vuxenlivet nu när man påbörjar sin utbildning :)

Rosa:
Jag har helt plötsligt blivit kär i färgen rosa , jag har inte vart de förut men nu då! Jag älskar färgen och den känns extremt sommrig !




Getingar:
Visst , det finns många fördelar med att det snart är sommmar och gräset blir grönt osv osv. Men dessa getingar , va har de här att göra?! Jag är hur rädd som hellst för dom och skiter typ på mig när ja ser en :S INTE KUL !

Elmässor:
För tillfället tycker jag inte om elmässor , de lägger beslag på ens pojkvänner bara sådär :O . Nu när man e sjuk och är hemma tycker man ju att ens killa ska va lite social men nehe då :P JÄVLA ELMÄSSOR !

04052009

Inte kul , idag får det bli en hemma dag , mår verkligen inte bra alls :( nu tänker jag vara hemma tills jag känner mig helt frisk igen så jag kan vara på topp nästa vecka när vi ska vara på Rosers hela veckan , då drar ju ABBA igång ! Och då måste jag vara frisk !
Man kan ju undra vad ja ska hitta på idag , tror ja får gå ut och göra nåt , kan ju inte sitte inne , då känns de bara som att man blir sjukare då :( Fast ioförsig  så ska jag göra en hel del inlägg här , med tanke på att de har varit dåligt med uppdateringar på ett tag ;) tänkte få till lite ''listor'' :) låter inte helt fel va :)?

Vad har ni för er idag då , hoppas verkligen att ni är ute i det fina vädret ? :)


m-m-m älskar den tröjan (L) tröjan (L) mig !


Bloggdesign (igen)

Ja, man kan ju undra när den nya designen kommer :D ? Sitter spänt och väntar nu :) är hur tacksam som hellst för detta Sara :D

Hej hopp !

Dåså var det dags för lite blogg då :)
Usch , jag sitter nästan här och gråter , så mycket saknar jag min Erik för tillfället ! :'( men men han kommer ju hem imorn så får vi se när vi kan träffas nästa gång . Och då hoppas jag att det blir en heldag som han nästan alltid pratar om ?!
Jag vet inte riktigt varför jag saknar honom så extremt nu ett tag , är det för att jag nog har insett på riktigt hur underbar han är och hur mycket han verkligen tycker om mig? Han visar det ju hela tiden och ibalnd blir an nästan överväldigad av all kärlek , och då är det inte lätt att inte sakna (L) Nä nu ska ja inte tjata mer om det , klart han ska vara ute och roa sig med sina kompisar :) !

Vad ska ni göra idag då gott folk ? :)


Nattinatti !

Nu blir det sängen för min del , läser era bloggar och kommenterar imorn :D !!
Puss på er !


Erik fick avsuta dagens inlägg (om du någon gång kunde va still) :P


Bloggdesign !

SARA ! DU SOM HADE MIN DESIGN , HÖR AV DIG SÅ FORT DU KAN !

Kasst !

Ja folket , nu kan man lugnt säga att det har vart kasst med uppdateringar igen :( men nu i veckan ( som vanligt) har jag inte haft någon tid alls .Men det är ju som med allt annat , man får prioritera det som man tycker är viktigast och just nu tycker jag att Famljen och Erik kommer i första hand och därmed får bloggen helt enkelt vänta lite. Ska försöka ta mig lite tid till den imorn , för då har jag ändå inte så mycket för mig ändå ! Hade verklige viljat vara med min älskling imorn då men han ska till Göteborg med sin klass :) ! Hoppas han får det kul där iaf . Och jag får nöja mig med att sitta hemma och tänka på honom , det kan ja ju lova er att det hjälper i alla väder :) Om man tänker på honom , blir allt bra (L) han gör mig alltid sjukt lycklig och varm i hela kroppen (L)

Hoppas ni förlåter mig (återigen ) för mina dåliga uppdateringar ?!


Puss på er sålänge !



RSS 2.0