Promenad !

Nu blir det promenad med Amelie förstår ni ;) ska bli gött att prata av sig lite minsann :)



//thegirlsandra

Hemma !

Äntligen hemma från en intensiv dag ! Skoldagen va rätt okej faktist , synd bara att min mage skulle förstöra den till viss del :( men men , sånt händer !
Vi har hemkunskap idag , haha min och amandas köttfärsås blev bäst asså , fan vad god den blev ! Sen gjorde vi chokladmousse oxå men den kunde ja inte äta , höll på att spy då :S :$ !
Efter hemkunskapen var det idrott , VI BLEV KLARA MED VÅRAN DANS IDAG :D den blev faktist riktigt bra , med tanke på hur många vi är i gruppen . De e ju ganksa mycket som ska organiseras med tanke på gruppens storlek :) så jag tror faktist att hela gruppen är nöjda över resultatet :)

Sen var det en studietid som va lite lagom seeeg ... vi hade nån skum tjej med ett  halvt finger typ :S

nä nu ska ja äta ;)
puss !

låååt!



Mycket bra låt av Aerosmith !

...

Ibland blir jag bara så jävla trött..

Dagen !

Hihi denna dagen har ju vart rolig :) det är riktigt roligt att sluta 9an faktist , men samtidigt inte :/ ... Man får ju göra massa roliga saker , typ spexkort (tog vi idag) , avslutningsmiddag , tröjor  , ah jag skulle kunna sitta hela natten och prata asså ! Men de har ja ju verkligen inte tid med. Spexkortet blev faktist riktigt bra tycker jag , de e verkligen en kul grej som man gör :) jag , Lina och Julia va chearleeders , alltså vi hade bara sprotbh och kortkort på oss :S de va lite lagom kallt kan jag ju då meddela ... Så nu blir jag ju inte förvånad om ja e förkyld redan imorn :P

Var hos erik en stund ni ikväll , mys mys...

(ni får inga bilder från idag , blev inga bra alls :P )

underbara häst !

Idag var det den klart bästa dagen på länge !  Bork har inte gått så bra på länge och han hoppade som en gud :D jag är sååå stolt över honom nu och jag ser fra, emot hur mycket som hellst att få tävla honom i lite större tävlingar :) Ska på mitt första möte på FHF på lördag och då är det oxå träning för Johan Lundh :) ni kan ju förstå att jag är nervös nu eller , han e ju rätt duktig och det här är min chans att komma in i laget och det vill man ju verkligen inte sumpa , de e lixom en chans man får sen e de kört på den fronten. Nu har jag ju verkligen tatt mig vidare efter en heeel del motgångar som har vart , iaf när de kommer till hoppningen :( ett tag vågade ja knappt kolla på hindrena men nu är hoppning de enda som jag tävlar för tillfället och det känns bara bättre och bättre för varje gång  !
Bork va så himla laddad idag så han stog typ inte still i 10 minuter, jag blev extremt trött på de ibland faktist , störande när man vill kolla på de föregående ekipaget så man kan banan och allt men nehe då , så ska man bara yra runt och hoppa på sället typ :P
Mamma skulle ju va snäll att ta lite kort men de blev inte bra alls , han halvtravade på nästan alla , och vid ett par tillfällen såg de nästan ut som att han skulle gå över henne :S:P men men ni får se en del av dom ändå :)

Nu ska jag kila iväg och duscha , vet inte om de blir mer inlägg ikv , ska kolla på en film senare och efter de blir det formodligen sängen :D
Så jag säger GOD NATT till er ni snyggingar !

Jag vet , ja sitter som en påse skit , men Bork e de som ni ska titta på :)


Okej , här blev ja lite sur , kanske ni ser på minen på mig :P




Det kommer fler bilder , min blogg ruttna ihop nu så den vill inte ladda upp de bilderna ja vill ...

Puss! (hörs imorn )

:O

Vad är detta jag har ju glömmt att skriva om kvällen med ÄlsklingsErik igår :O:O hur kunde jag glömma ?!
hehe den va iaf bäst som alla andra kvällar med honom , han gjorde verkligen slutet på min dag bra . Och hur gulligt vare inte av honom att strunta i Olins och va med mig ist ?! Puss på han säger jag bara ! Är glad att jag har honom nu , mitt humör e ju verkligen inte vad det borde , det är mycket nu som ska gå emot en ! Trött blir jag ! men Erik han är (nästan) alltid glad :)  De enda han inte e bra på e att sitta still när ja vill ta kort på honom, funderar på om man ska va dum och lägga upp bilderna man tog men då får ja säkert skäll och de vill man ju inte :P

Näe vad klockan är mycket , måste börja fixa lite inför tävlingen nu ..
Hörs ikväll med resultat från tävlingen :)

puss sötisar !

Funderingar !

Jag har börjat fundera rätt allvarligt på , ''hur vet man vad en annan person känner för en ?''
Jag vet , det är tragiskt att tänka på sånt när man själv har kille men asså man vet ju inte. Man kan ju få spel för att han / hon är ''konstig'' bara för en dag , men det är väl med pojkvänner / flickvänner som med alla andra att dom kan ha en dålig dag ?!
Men vad ska man göra eller säga om man tycker att personen har vart konstig ett bra tag ?! Ska man verkligen fråga eller ska man bara va tyst ? För jag tänker såhär att om mna frågar så kanske personen blir sur och börjar undra va fan man tror om den lixom. Att de skulle vara en självklarhet att den tycker om en...men hur lätt är det då att veta att den tycker om en om den inte visar det eller säger att den gör de ?
Men det är ju så att om man inte frågar så får man ju inte veta , och om man nu är ihop så bordeman ju kunna fråga sånt , eller ? Fast samtidigt är det ju så att man inte vill förstöra nåt som sagt :S

Jag har pratat med en kompis om detta och hon är lika mållös som jag , vi vet verkligen inte hur vi ska ställa oss till detta. Vi tycker synd om dom som står inför en sånhär fråga , själv skulle jag nästan inte kunna fråga.
Om man är ihop så är det ju en självklarhet att  man tycker om varann annars skulle man ju inte fortsätta va ihop isf.
Jag tror att det bästa är att ta de lugnt med frågandet , asså han/ hon kan ju ha en dålig dag , de e ju inte mer än människor de heller. Frågandet är nog mer på sin plats om de har vart i typ 2 veckor eller nåt , de e vad jag tycker iaf.


Vad tycker ni om sånthär ? Är alltid bra att höra andras åsikter om sånthär med !?


(Detta är bara funderingar , ingen behöver känna sig träffad ! )


Naglar

Ni vet ju att jag köpte den där Myrraoljan till naglarna igår när jag var i Skövde! Alltså det var nog det bästa jag har haft på naglarna någonsin ! Det verkade direkt och idag är mina naglar stenhårde och jättefina ! Nagelbanden blev oxå hur bra som hellst , inte spruckna eller nåt någonstans :) och det äe väldigt bra tycker jag för mina nagelband brukar spricka så mycket och det gör fruktansvärt ont. Men nu slipper jag det , för jag lär fortsätta med oljan . DEN VAR VERKLIGEN VÄRD PENGARNA !!  (79:- , Åhlens)

Och nu ska jag måla mina naglar med det nagellacket jag köpte igår oxå ;) lägger upp bild på det sen !



//thegirlsandra


God morron !

Då var man uppe och igång då ! Sitter nu och laddar lite inför tävlingen idag , har ju glömt att berätta att jag ska tävla idag :) Jag ska som vanligt tävla Bork , det är hoppning idag så vi får hoppas  att han är lika laddad som vanligt ! Vi ska hoppa 90 cm , har inte tatt oss så mycket högre än , känns som att han har vart lite osäker i hoppningen , men de kan ju bero på att han har haft en del ganska ordentliga nerslag m.m ..
Men men nu ska vi ta nya tag ocg får skrutten över alla hinder utan nerslag och annat ;)
Önska oss lycka till vettja ?!

Okej , vi tänker bort mig och kollar endast på det underbara djuret !!



//thegirlsandra

''orspråk''

jag har hittat en kul grej i min loggbok :) det finns små ordspråk på varje vecka , och en del e ju faktist riktigt bra . Så jag tänkte börja lägga upp det som står på varje vecka på måndagarna så har man och tänka på för resten av veckan !
Idag får det bli ett undantag , jag lägger upp ''veckans ordspråk'' idag ist :)

'' Orginalitet består inte i att säga något som ingen tidigare har sagt, utan i att säga exakt det du själv tycker''

//thegirlsandra

Sara Löfgren



Man kan säga att jag har fastnat lite för Sara Löfgren och hennes låtar . Dom är fakstist riktigt fina och har en del budskap , man måste lyssna på dom ordentligt om man ska lyssna på dom överhuvudtaget :) denna är en av mina favoriter och jag lyssnar på den hur mycket som hellst :)

//thegirlsandra

Mys mys!

Älskling du är ju bäst , han struntar i att gå på Olins och är med mig istället !! Han är ju bara föööör söt juh :$
Erik,  han är guldvärd och jag kan inte förstå riktigt att just jag kunde hitta en så fin människa! Men det är väl som en del säger ''det finns en för alla''
Erik du betyder hur mycket som hellst , du är kärlek för mig. Nu vet jag hur det är på riktigt , att känna närheten av någon och man vet att det är bara mig han tycker om (L) Det mår man bra av att veta, och jag hoppas att han vet att han är den ända för mig och att det bara är han jag tycker om (L) för det är verkligen så det är .
Det pirrar i hela kroppen när jag ser honom och varje kyss känns som den första , det är så härligt !

Erik (L) Sandra 

Kärlek kallas det !

Håruppsättningar (igen)

Här kommer ytterligare några håruppsättningar som jag vill att ni röstar / kommenterar så jag vet lite hur jag ska ha mitt hår till balen :) börjar känna mig lite stressad med det nu , måste ju börja prova mig fram.


Nr 1


Nr 2 (Tog den mest för luggen )


Nr 3 (gillar verkligen idén med blommorna )



Rösta nu folk !

Dagens outfit



Småblommig skjorta 299 :- (kommer inte ihåg vad affären hette)
Linne 99:- (Gina Tricot)
Jeans 399 :-  (Cubus)

Hemma !

Då var jag hemma igen från Skövde då :) blev ju inte så mycket handlat , men nåt litet blev det allt :)
Det var mysigt att vara för sig själv lite med mamma med tanke på att hon har vart borta ett tag , hon köpte mycket fina nya saker till vardagsrummet ! Mycket bra tycker jag med tanke på att vi har haft samma gammla ''skit'' där ett bra tag.

Jag införskaffade oxå ett diadem idag , ska försöka börja använda det lite nu , de e ju en del som tycker att jag passar i det och då är det bara att köra på ;)


Just det , ja har ju glömt att berätta , jag har köpt en ny hårinpackning! Den är verkligen superbra , mitt hår kämdes jätteslitet innan jag började använda den , men nu känns det nästan nyklippt :) Den var ju lätt värd pengarna !!


Här är hår inpackningen , den heter GLISS , deap repair 19 , 59 kr :-  (finns i lite olika äffärer , tex H&M, Åhlens)



Här är mina små inköp idag , rätt nöjd med dom .
Diadem , 27 :- (Glitter)
Depend nagellack , 25 :- (Åhlens)
Depend ''myrraolja'' 79 :- (Åhlens)

Skriver vad som står på baksidan av den...Depends Myrraolja ger en intensiv vård till naglar som är torra , flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja och E-vitain. återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fiktgivande , stärkande och gör så att nageln växer snabbare.


//thegirlsandra



...



Riktigt fin låt , synd bara att det är ''framträdandet'' , blir lite dålig kvalite på klippet då men men det får väl gå då ;)

//thegirlsandra

God morgon !

Jag har nästan precis gått upp (Y) tycker det är bra gjort av mig att vara uppe redan 09,15 ! Att ja äe uppe såhär tidigt kan ju bero på att jag gick å la mig ganska så tidigt igår. Man blir rätt slut efter ridning, skola och gympa...
Mamma frågade just om vi skulle åka en sväng till skövde :) klart man inte tackar nej till det ?! Får se om jag köper något , skulle inte tro att det blir så mycket med tanke på att jag har köpt klänning och allt , INTE MYCKET PENGAR KVAR DÅ  :P  Fick oxå reda på att Erik skulle till Skövde oxå , kanske kan träffa han en liten stund där :) vem vet , vem vet ...
Så nu får jag kila iväg och fixa mig så jag hinner :) tror ja lägger upp en bild på '' dagens outfit'' sen när jag har fixat mig klart , har ju vart lite dåligt med det , har verkligen intehaft tid i veckan typ. Förlåt mig för det sötisar !

Nä nu kilar jag ! Skriver sen :)
puussss !



//thegirlsandra

Film !

Sitter just nu hemma hos Amelie och myser :) har ju inte nämnt det med vi kollar ju på film med våra pöjkar idag :D riiiktigt mysig faktist. Jag och Amelie sitter ju nu och pratar vid datorn och de andra två sitter ocg blegar i soffan .. ah jag trodde ju att de skulle va liite mer sociala. Men näe då xD tur vi tycker om dom ändå (L) Btw , filmen vi kolla på va riktigt läskig , eller en del scener iaf :P

Nä nu måste jag kila , skriver sen :)
Pussar (L)
//thegirlsandra

hehe ..

Ja ibland e man ju nästan för charmig :D hehe tvinga hit min kära bror att gå ut å gå med mig :p han bor lixom i Lidköping och han åker ända hit för lilla mig ... snällt av han , kan nog bli rätt kul :D Han har ju fett sjuk humor och ja har ju utlovat stryk till honom , så vi får väl se hur det går med den saken , har en känsla av att han e liiiiite starkare än va ja e xD å ja kommer förmodligen va helt slut när han kommer , hade nämligen tänkt att springa innan han kommer. Jag hann ju inte det igår så får ta den långa rundan idag ist ;)  

Nä nu får ja kila och gra mig iordning, skriver såklart senare :)

Det är minsann vår i luften !



//thegirlsandra

Hjälp mig nu !

Jag sitter och funderar lite på olika balfrisyrer . Jag vill nog hellst ha håret utsläppt men ändå lite uppsatt om ni fattar ? Fast har jag det och det blåser på baldagen så kommer lockarna förvinna och då kommer de bara se trasligt ut .. och de vill ja verkligen inte !
Det är ändå lite elegantare att ha håret uppsatt . Sen har jag hört e del säga att min klänning skulle göra sig bättre med en fin hel uppsättning...
Tänkte jag skulle lägga upp lite alternativ , och ALLA MÅSTE KOMMENTERA så jag vet vad ni tycker och så jag kna bestämma mig nån gång. Det är ju ändå inte så långt kvar med tanke på att det är mycket annat som ska fixas oxå ;)

Nr. 1


Samma frisyr fast från sidan (Nr.1)


Nr.2


Nr.3



(det var dom ja hade på förslag just nu. De ser nästan likadana ut allihop men de e ju nåt sånt jag har tänkt mig ;) rösta /kommentera nu )

//thegirlsandra

Mycket skön dag !

Idag har ju dagen vart riiiktigt slapp och go :)
Eller jah , den kunde ju börjat lite bättre , var ju hos läkarn och röntkade mig på morronen. Asså de va ju inte en så bra början kanske men de förstörde inte min dag för det (y) Jag kom till skolan runt 11,40 typ , och då hade vi rast fram till 12,40 och då hade jag studietid fast ja egentligen skulle ha spanska ;) hade tydligen missat ett prov så jag gjorde de , hann inte riktigt klart men får lite mer tid på mig en annan gång sa läraren :) btw, jag missade det nationella provet i engelska som vi skulle göra idag , va ju hos läkarn , så nu e jag jättespänd på att få reda på nästa ''prov tillfälle''.

Solen skiner idag :) skön skönt skönt !
Tror de får bli en promenad , sen dusch och en hårinpackning ;)

''Dagens outfit''

Hehe , idag kan jag ju säga att det inte blir nån bild på min ''outfit'' om man nu får kalla det de x) Gick upp lite sent imorses så ja hann inte bestämma riktigt vad ja skulle ha så ja kör på den slappaste stilen idag ... Alltså , de fick bli mjukisar å en vanlig T-shirt. Men men nåndag ska man ju ha en sån dag oxå.. så nu vet ni hur ja ser ut idag , elller ni kan ju iallafall tänka er hur ja ser ut

puss sötnosar !

..

Idag e det verkliegn INTE min dag :( usch , den började ju med att besök hos läkarn :( INTE KUL ALLS !
Där fick man ju reda på att man skulle få nån slags ''bettskena'' som ska hålla still käken när man sover...kul kul..
Aja jag kommer väl över det oxå , sen när vi hade vart hos läkarn skulle vi ju hämta min klänning . Givetvis va den inte klar , så då blev ja riktigt sur och besviken...
När ja kom till skolan runt 10,30 tiden va alla i hemkunskapssalen och lagade mat , utan mig :O f*n tänkte ja då , återigen...
De enda som har vart bra idag va teater, skrattade som fan och de va väl bra med tanke på va ja hade gått igenom tidigare ...

Nu ska ja till Erik å se om han kan få mig på bättre humör :)
Hörs sen godingar !



//thegirlsandra

Dagens outfit !


Detta fick bli dagens ''teater outfit''

Grå
''tunika'' 199 :- (gina Trocot)
Svart linne 99:- (Gina Tricot)
Byxor 399 (Cubus)
Väska (DanielRay) 599 :- (fick i födelsedagspresent så affären e tydligen hemlig)

Motion :)

Nu blir det en runda ute i byn :)
Skriver förmodligen inte mer ikväll, så ni får ha det så bra så hörs vi imorn :)
Då har ja en del att skriva eftersom ja ska hämta min klänning och ska till farbror doktorn :)
Puss Puss Puss !!

Nu så..

Nu så e naglarna målade .. sa ju att jag skulle göra det igår men ja hann verkligen inte det :$ mitt mål just nu är att mina naglar ska bli så långa som möjligt så man kan göra nåt riktigt snyggt med dom ! Jag gillar verkligen att pyssla med sånt .. så det skulle inte va helt fel om de nu ville växa och inte gå av hela j*vla tiden , de blir ja aningen sur på ...
Den här gången valde jag en ljusrosa färg :) tyckte den var riktigt vårig och fräsch ;) sen fixade jag nagelbanden och smörjde in dom med nån kräm jag köpte för ett tag sen , den funkar faktist riktigt bra :) den håller nagelbanden mjuka så de inte spricker sådär fult. Ännu ett bra tips för er som gillar att vårda sin kropp :)

Här kommer krämern och färgen på naglarna ..

Här e då krämen , kostar visseligen 99 :-  , men lätt värd pengarna



Och här är färgen mina naglar har nu :)



//thegirlsandra


Dagens outfit


Dagens ''outfit'' va nästan extremt slapp. Va inte alls på humör imorses så de fick bli det som låg närmast...

Men men
Linne 99:- (Gina Tricot)
Svart ''cardigan'' 199:- (Vero Moda)
Byxor 299 :- (Bik Bok)

(både slappt och billigt) Får väl se till att ta på mig något bättre imorn när vi ska på teater och allt :)

//thegirlsandra


Äämelie

Nu blir det promenad :) gött !
Skriver när ja kommer hem igen kanske , annars hörs vi imorn :)

puss (L)


//thegirlsandra

Blogg f*n

Jag blir så trött på att videoklippen och en del inlägg inte vill funka  :S
Jaja vi får hoppas bloggen e snällare imorn


//thegirlsandra

Fin !



Alla som har kille / tjej vet vad allt betyder , lyssna på låten och texten !

Göttans

Måste säga att jag har fett tråkigt just nu .. då e det extremt bra men en blogg . Där kan man alltid hitta på något all skriva :D känner verkligen att mitt humör e riktigt i bott idag .. Sitter mest och funderar lite på hur jag ska kunna utveckla min blogg :) funderar på om man ska köra lite så som ''Kissie'' gör , med lite kläder och sånt :) det verkar rätt kul faktist och jag har ju ändå inget bättre för mig :) sen så verkar hela grejjen med bloggen bli mer intressant då :) ja ska se till att ta mig lite mer tid till min blogg iaf , för just nu så blir de kanske typ 3-5 inlägg i veckan ... asså de e ju så många de ska va per dag ungefär xD  INTE BRA xd
Och de flesta tycker de e mer intressant att läsa om ''mode'' än om vad som händer varje dag och vad jag gillar och inte gillat typ. Fast jag kommer nog inte sluta helt med sånna inlägg helt heller :)

Det var riktigt gött att ta en lång dusch förut :) jag provade då mammas nya peeling :) usch och fy vad bra den var :) ett mycket bra tips för den som vill ha len hud på 10 minuter.

Nä nu ska jag gå och fixa mig , kanske naglarna oxå ;) de va ett tag sen som blev tillfixade :) får se om det blir nån färg eller om jag bara fräschar upp dom lite :) Skriver såklart senare igen !

puss på er sötisar


Detta var den jag använde...värt att testa

God morron !

Har inte vart uppe vart uppe mer än typ 2,5 timme ... men har redan hunnit med ett inlägg och frukost x) känns som att det andra inlägget skulle kommit efter detta men men nu fick de bli såhär .
Man kan ju undra vad man ska hitta på idag då ? Tror kanske de får bli lite läxor å sånt , kanske tvätta och städa lite...kan ju säga att det behövs.  Närmare kvällen blir det förmodligen promenad med Amelie  :) de e ju aldrig fel !
Nä nus ka ja ta tag i dagen lite
Puss !

Släkten :)

Dagen igår va riktigt mys :) träffade en liten del av min släkt , de va ett braaaaa tag sen vi träffades sist :/ Det blev mycket prat och MYCKET mat ;) de hade ju vart och köpt hur mycket kött som hellst på dagen så de va ''bara till att äta'' :S haha ...mätt blev man iaf, de e ett som e säkert.
Vi var där hela dagen typ :) vi åkte ju redan vid 8 tiden och hemresan blev typ 7 elr nåt :) vi var ju inte hemma förän typ halv 9 så man va rätt seg och ont i rumpan fick man oxå ... :p när vi kom hem så skulle vi kolla på Wallander men de slutade med att ja deckade på soffan och vaknade typ 10 min innan den var slut, så ah , ni kanske fattar att ja inte direkt fatta vad den handlade om ...
Men men dagen var riktigt trevlig överlag :)
De kommer lite bilder , bara på Julia och William , de va de ända jag hann med x)
Puss!!


Julia på vägen upp :)




William blev trött på att åka bil och sov ist ... (L)

06.59

USCH !! klockan är fööööööör tidig just nu känner jag :P man är ju rätt seg såhär dags på morronen , men men , jag har ju valt att gå upp såhär tidigt själv så man ska väl inte gnälla ...
Idag blir det till att åka en sväng till släkten, det var ett bra tag sen jag träffade hela högen så de ska bli myckte trevligt :) ! Syster med hela sin familj kommer och hämar mig runt 8 så får vi väl se hur bilresan blir med tanke på Julia och William , det kan lätt bli grinigt när de måste sitta fast i sina bilstolar , INTE POPULÄRT x). Vi kommer säkert få stanna flera gånger och ''sträcka på benen'' lite ; )

Asså jag måste erkänna att jag är upp över öronen kär i min synnerbypöjk :$
Han gör verkligen allt för att man ska känna sig omtyckt och jag vet att det sista han skulle göra skulle vara att såra en (L) Det går inte att beskriva känslan man får i kroppen när man ser honom , och känner jag mig rätt så skulle jag kunna titta en hel dag på honom bara för den känslans skull...
Han får mig verkligen att känna mig uppskattad precis så som ja är , jag måste inte ha finaste kläderna, frisyren eller sminket för han ska tycka om mig. Han har lärt sig att älska det inre och det är de jag gillar mest med honom !

Erik du betyder och jag älskar dej , det vet du mycket väl ...(L)

Näe , nu måste jag gå och fixa lite , måste ju äta å grejja om man ska orka med :) får se om jag skriver senare , det beroro på när jag är hemma från Örebro !
Ni får ha en bäst dag , precis som jag tror att jag kommer få :D

PUSS !
va ju bara tvungen att ladda upp den här bilden , ÄLSKAR MITT HÅR PÅ DEN xD


Det är fint i Örebro .... :)


//thegirlsandra

kort uppdatering

Så nu var man hemma efter ett hårt pass på hästryggen :D det var dressyr idag så de blev ett nyttigt pass för magen idag , det gillar vi :D
Jag red på Kingston , en ganska ny och oerfaren häst som har kommit till stallet ... men ändå ganska fina tt rida :)
Jag är iaf nöjd :D
Ja , det var la bara de ja skulle skriva typ , hinner nästan inte mer med tanke på att Erik kommer vilken sekund som hellst :)
Puss!

Låten jag ska sjunga



Den här låten ska jag sjunga i skolan om några veckor :) jag tycker den är mycket fin faktist och om man lyssnar på texten ordentligt blir man nästan lite tårögd...
Den är gjord till de hemlösa i USA om ja har fattar rätt :/
STACKARS DOM !!

Puss <3

Äntligen fredag ..göööött !!

Äntligen var det fredag igen ! Den här veckan har gått otrligt snabbt , mycket skönt tycker jag :) Idag är det fredag som ni alla säkert redan vet men ja upplyser för säkerhetsskull ändå :) :P
Dagen har vart slapp go hittills :) Den började med 1,5 timme musik :) lite tråkigt att de som sjunger inte riktigt går in för det , asså man måste ta i för att höras å de måste inte låte bra när vi bara står och tränar på låtarna ;) så nu har ja sagt de ...
Sen var det en gympa lektion , vi kom faktist en bit på våran dans :D det blir nog rätt bra ändå :) Sen va de mat och mentonstid , gött med en kost dag som avslut på veckan ! Och nu sitter jag som vanligt och väntar på att få komma till stallet :)
Just det , ja har ju inte sagt nåt om att Älsklingen kommer hit ikv efter stallet , är själv hemma och då tyckte vi att vi skulle spendera lite tid med varann utan föräldrar som tjötar om allt .. Det blir tacos, godis och grejjer :D INTE FEL ALLS !
Det känns som att det kommer bli en sen kväll , vet inte om det är så bra med tanke på att jag ska till mormor imorn men men ..det är de lätt värt ! Tror ändå inte att vi åker sådär överdrivett tidigt :)
Hann ju inte blogga igår så mycket så jag kan ju berätta lite nu , ja va ju som sagt med Erik :) Hehe , vi gjorde hans ''läxa'' som han hade fått..asså , jag ärglad att jag inte ska bli elektriker , de va ju ord med i den där boken som man knappt kunde stava till. Stackarn hade ju dessutom prov på det idag :( vi får hoppas på att det gick bra för honom , annars får ja pussa lite på honom så han blir glad igen , hopppas på att de hjälper :)


Nä nu ska jag kila och äta lite tror ja , vill inte äta senare för då får man bara håll när man rider sen :)
Kanske skriver sen ikvä när ja har kommit hem , beror lite på när Erik kommer ....
Btw; vad har ni haft för er idag ?


Puss !



Älskling kommer :D


//thegirlsandra

;O




Jag vill feeeeeeeeeeesta !!

Skynda , skynda !

Nu blir det ett ganksa snabbt inlägg , de e nämligen så att Eriiiik kommer om en liten stund :) ska förhöra han på nån uppgift :P kommer inte riktigt ihåg vad det var ...
Dagen han vart bra överlag tycker , det är ju tordag och dom e alltid seeega så ja hade inte förvänmtat mig mer denna dagen heller !
Ja bara älskar att våren är på väg , idag har solen skinit hela dagen , det tackar vi för :D jag har tillochmed var saå duktig och damsugit hela huset idag , och de kan man nästan säga beror lite på vädret , man blir hurtig och glad av de :P

Nä nu måste jag kila , tror han knackar på dörren snart faktist :D BIG LOVE !!! skriver förmodligen senare :)
Pussen <33

Mee ...

Finaste låten !



''And the thought crosses my mind,
If i never wake up in the morning.
Would he never doubt the way I fell about him in my heart !
If tomorrow never comes ,
does he know how much i love him ?''

(ändrade ''she'' till ''him'' ist xD )

Seg men ändå mysig dag !

Usch , denna dagen känns som att den har gått riktigt segt ... onsdagar och torsdagar i skolan är riktigt sega ! Dagen började med so , fast ja amanda va inte där hela tiden för vi va och anmälde oss till ''catwalk'' en liten modevisning som vi ska ha på våran vårsoare :) tur va väl de för dom So passen e lätt dom segaste på hela veckan :S
Efter den lektionen var det Svenska , rätt slappt pass, vi hade redovisningar så de blev till att bara sitta och lyssna.. GÖTT ! Sen va de engelska som gällde , asså så onödiga e dom lektionerna , vi gör INGENTING på dom...våran engelska lärare e totalt kass och allmänt konstig :P så nu vet nu de oxå ...
Finns inte så mycket att säga om spanskan och studietiden , de va väl som de brukar ...
Efter skolan blev det fika med David :) trevligt trevligt :) och nu sitter ja här och skriver igen :) trodde inte från bäörjan att de skulle bli så mycket av denna bloggen , men ja tycker de tar sig bra :) Jag tycker oxå de e rätt gött att kunna skriva lite om vad som händer under dagen eller om känslor , frågor med mera ...
Det är ju oxå lite intressant att fok verkligen vill följa ens blogg :D det uppsakattas jättemycket och kommentera på bara vet ja :)
Nä nu ska jag faktist ta mig en liten joggingtur :) som sagt de har blivit min grej lite nu ett tag och jag tror faktiist de kommer hålla i sig  :)
Ni får ha det så bra så hörs vi , puss ! (L)

Sometimes i wonder....


Tvungen att lägga in en bild på chokladbollar , eftersom ja vaar så onyttig och åt en idag xd



//thegirlsandra


inte kul....

Nä asså idag har de verkligen inte vart min dag alls :P Fan e på skit humör... Ingenting har vart som ja har velat alls ! Trött blir jag ! Då e det tur att man har sin blogg så man kan avreagera sig lite då och då så slipper stackars Erik ta all skit :P Kände bara att ja va tvungen att ta ut min agrition nu , för ah de e ju alltid nån som ska komma med nåt när precis har blivit på lite bättre humör -.-'
Sen har vi en massa skit läxor som ska götas å inlämingar ... ah gud vet vad :(
Usch ja vill inte va på såhär kass humör nu juh :/ inte bra innan man ska till pojkvännen :/
Och nu sitter Emelie med sin mobil här å mobbas , den e fan skit snygg och så kommer ja med min gammla skrothög... INTE KUL !  
Å nu börjar den tråkigaste timman på veckan , studetiden på en tisadag -.-'
Hej igen !

...



detta är en av låtarna som vi har som förslag till ''musik och rörelse'' uppgiften

Skolaaa !

Jaha nu sitter man i skolan dåra ;) sitter i en ganksa varm sal med Emelie och myser ;)
Vi har precis haft gympa och vi ska börja med något som heter ''musik och förelse'' , i min grupp e vi typ 19 pers och har bestämmt oss för att vi ska göra nån slags showdans ! De ska blir kul att se hur det blir.. :)
Hade ju hellst viljat göra något som va mer ''seriöst'' men den gruppen var redan ihop pratade och givetvis gick det inte att rubba deras bestämmelser.  Men vi i den stora gruppen kommer säkert ha roligt vi oxå ;)

Hann inte med att göra nåt inlägg igår så ja får skriva lite om vad som hände igår nu ist ;)
Dagen började med att vi var på Katedral , det skulle tydligen vara nån PI-dag där (3,14)
Ja de va väl lite lagom segt , typ tipspromenad och film .... efter de va de tillbaka till skolan som gällde. Å då va de NO sen va de hemkunskap :D trevlans ;)
När ja kom hem så åt ja sen kom min krära pappa på att vi skulle åka in till stan igen och då köpte ja en ny Foundation (stavning) min gammla var verkligen under all kritik ...
sen när ja återiegn kom hem från stan så började jag med min läxor som ja hade för dagen. Seeeeegt !
Men när ja va klar med allt detta belönade jag mig själv med en go jogging runda , har så jävla gött föyt nu så de e bara inte sant !!
De ska göras om snarast , men inte idag tror ja inte . Ska nämligen till min älskling i Synnerby efter skolan :D(L) har ju som sagt bestämmt att det INTE ska bli nån mer vecka utan träffar ;)

Nä nu måste ja kila , likten kallar ;)
PUSS !

dagens låt :)


När är man egentligen kär ??

Asså nu har jag funderat länge på detta ..
En del kan ju ha vart ihop i kanske bara en vecka och träffat varann kanske en gång under den veckan...men börja redan då säga att de ''älskar varann'' men asså ja vet om man kan säga det så tidigt , är man verkligen helt kär då ?
Det tycker intejag iaf , man måste väl lära känna varann innna man kan säga att man verkligen älskar någon och verklige mena det oxå . Det känns som att om man säger de efter bara en vecka så är det bara för att man åär ihop , inte för att man verkligen menar det.
Hur vet man sen att man är kär ?? Är de när det kittlar sådär skönt i magen varje gång man ser personen som man gillar ? Och varje gång man kysser den ska det kännas som att det var första gången , och varje kram ska värma som solens alla strålar gör om sommaren ?
Eller är man kär när man skriver till en kille / tjej som man aldrig träffat att man älskar den och att det ska vara ''vi föralltid'' .. Nej det låter inte som kärlek för mig faktist ...
Vad tycker ni är kärlek och när vet just ni att ni är kära ?!

Jag vet iaf nu att jag är kär, dom här känslorna jag känner nu har jag verkligen inte känt för nån annan förut (L) JAg mår bra förengångs skull och jag vill fortsätta med det , och det tror jag starkt på att jag kommer få göra oxå , sålänge jag har dej Erik så kommer jag må bra (L) en sak är iaf garanterat säker och det är att mina känslorna för dej är äkta och jag älskar dej (L)


(va bara tvungen att skriva om detta , bara för ja har funderat å mycket över de .. )

Mysig dag / promenad !

Då ar även slutet på denna kvällen kommit :) dagen ahr vart mycket mysig även om ja inte har gjort sådär överdrivet mycket . Den började ju som sagt med en lång sov morron :D och den avslutades med en promenad men Amelie :) vi gick ända till Erik och det tyckte jag var bra gjort av oss ! De tog åtminstånde 40 minuter att går , så sammanlagt har vi vart ute och gått i en timme och 20 minuter :) häärligt med  motion :)
Sa ju förut att jag skulle ta lite bilder idag :) och det gjorde jag ju oxå ;) fast det blev inte så många inne, batteriet till kameran tog slut .... Tänkte ja skulle lägga upp nåra faktist ;) har ju redan lagt ut en men de finns typ 12 st till eller nåt xD
Här har ni dom då ;)

Jag och Gizzmo :)



Hihi...



Puss på GG (L)



kolla ögonen på GG , blir han trött eller blir han trött när matte håller på såhär :P



De va inte alla bilder men de får räcka sålänge ;) pussssssss<3


Promenad !

Nu blir det bara ett kort inlägg ;) ska ut ev sväng i detta fina väder :D mycket skönt :) har funderingar på om det blir en tur till Erik för att se hur lång tid de verkligen tar . Vi bor ju som sagt inte långt ifrån varann :) va kan de vara ? kanske 3 kilometer ?! Och det kan ju inte ta mer än typ 20 minuter kanske ;)
Nä nu får ja gå å ta på mig bätte byxor än pjamasbyxorna ;) tror de kan bli liiite kallt faktist ... -.- :P
Skriver givetvis när ja kommer hem igen !
puss på er sötnosar !

Älskar bilden :) tycker de blir fina kontraster med ögonen :)


//thegirlsandra


Underbara lördag !

Ah vad ska man säga ?!
Lördagen kunde ju inte ha blivit bättre ! Den spenderades ju som sagt med Älskling :)(L) usch fy och blä vad ja hade saknat honom ! asså fattar ni , en hel vecka utan varann ? :'( INTE KUL ...
Ja , ni vill säkert veta vad vi gjorde xD och jag kan ju säga att det inte blev mycket :P fast de va la mest mitt fel xD ja har träningsverk som fan i hela kroppen sen ridningen ... Aja , det blev iaf mycker skratt och bus :) vi gillarT .
Hade ju inte pratat med varann nåt under veckan typ .. bara sms :( nä usch , blir ju nästan tårögd juh , ALDRIG MER en sån här vecka Erik ! (L)
Nu sitter jag och underar på om jag ska göra mig iordning eller inte , belv sovmorron idag igen så ja har inte vart uppe mer än 3 timmar xD kan ju säga att det har vart behövligt iaf efter denna veckan som har vart xD
Funderar på om ja ska va så jobbig och gå ut å fota lite , mamma var ju så snäll och lämnade kameran hemma denna gången och de va längesen jag tog några fina bilder på mig xD har kommit fram till att korten jag tar med mobilden blir fett suddiga och man ser bara tjock ut xD eller så e de så att ja e tjock helt enkelt :P inte vet jag ?!
Skriver senare pussen !

Såhär går det när Erik håller i kameran ... (L)


//thegirlsandra


...

Nu var alla saker för veckan avklarade :) klänningsletande , motionering och ridning med mera. GÖTT ! nu sitter jag och längar fett mycket till imorn ,  då ska ja ju träffa erik :D <33 har verkligen saknat honom i veckan !
ridningen idag gick superbra :D jag red lilla Bork precis som vanligt typ ! Vi hoppade idag och det blev nästan lite som höjdhoppning :d det var jag och en till som kom upp i omkring en meter , känns skönt att det börjar bli lite höjd på hindrena. Måste säga att jag har fått väldigt bra flyt i hoppningen nu sen jag började på den nya ridskolan. Jag sett fett mycket fram emot den kommande tävlingssäsongen som kommer fram i vår :) 
Nu kan man ju säga att ja e riiiktigt trött så jag skrattar åt precis allt typ  ;) tex..jag fastnade med benet i våran datastol förut , hahahahhahahahahah , vad jag skrattade åt det:D asså hade ja inte vart så trött så hade inte det vart roligt alls ;) sen skrattade jag so fan när pappa kastade hela godisskålen på mig xD  och just nu så haglar det godis över mig :P han verkar ha en riktigt bra dag idag han oxå ;)

Nä nu ska ja kolla runt lite på andra bloggar och kanske komma mig iväg och duscha :)
Puss på er folket , återigen !

En av mina myaste bilder ...


Och en bild på lilla Bork bara för han va sååå duktig idag ... <33


//thegirlsandra


Sköna fredag !

Äntligen är den efterlängtade fredagen kommen :) ! Gud så skönt att denna veckan är över ! den har verkligen inte vart lugntoch stillsam så som mina veckor brukar vara xD men men jag ska inte gnälla över det mer, har gjort det å nästan alla mina inlägg denna veckan...
Nu skriver jag från min systers dator :) är här hemma just nu och mellan landar lite innan ett besök på badet :) jag och syster har ju bestämmt oss för att vi ska åka och bada lite med barnen innan ridningen idag! Kul kul :D det var längesen jag spenderade lite tid med bara caroline och barnen , men de e mest för att dom har vart sjuka mycket och dels haft maginfluensa, OCH DET VILL JAG VERKLIGEN INTE HA !! Nu är allihop friska och igång igen :)
Jag ser verkligen fram emot ridningen ikv :D e riktigt ridsugen , vi hästfolk blir ju det när vi inte ridit på ett tag xD Sen sska de bli gött att röra på sig lite , var ju inte ute någonting igår så behöver ta igen det idag . Och imorn blir det förmodligen ingenting heller eftersom dagen imorn ska spenderas med BästasteErik <33 Efterlängtat vill jag säga. Vi kom fram till idag att vi bara har pussat varann 2 gånger ;O fattar ni hur lite det är när det gäller oss eller ;O jag vet att en del knappt träffar sina pojkvänner / flickvänner i veckorna och jag fattar verkligen inte hur som står ut ?! Inte vet jag men en del kanske tycker det är skönt att inte träffas så mycket , men det skulle aldrig jag klara! Känner jag Erik rätt så skulle inte han göra det heller :-*
Nä nu ska ja å William mysa lite , vi hörs senare ;) so long folket !!
Btw: inga bilder nu :P sitter ju som sagt på min systers dator ;)
Pussen <33

//thegirlsandra

Dagen !

Dagen är nu avklarad och de e slappa som gäller ;)
Det blev ingen skola för mig idag , har spenderat min tid på sjukhuset idag typ . Så det började med att jag fick upp vid kvart i 9 sen blev de till att åka till skövde och sitta där i sega , hela den grejen kasnke tog 1,5 timme , sen va de hem och käka lite snabbt och iväg till lidköping för att betala klänningen , de tog kanske en timme . Sen hem till Skara å så vare vårdcentralen som gällde ..efter det var de utvecklingssamtal som gällde , INTE KUL ! men men , det gick väl ...
och nu sitter jag här :P trött och utmattad , denna veckan har vart hektisk .. känns som att ja inte hunnit göra någonting även om ja har fått tusen och en saker gjorda ;) Usch , det har inte vart kul att inte träffa erik på hela veckan , elr jo , träffade honom typ en timme igår , men va hjälper det ? ''/ vi är ju vana vid att träffa varann minst 2 ggr i vekcan men nu har ja haft fullt upp juh :( känns som att ja typ knappt har hunnit svara på hans sms ''/ det är nästan så man har lite dåligt samvete för det ''/ men men , vi har bestämmt oss för att ta en heldag med varann på lördag , då får vi ta igen alla pussar och kramar vi missat i veckan. Har en känsla av att de kan blir räääääätt många ;) ME LIKE !
Aja , nu får ja se till att skriva ut mitt So- arbete som ska va inne imorn ;)
Skriver kanske senare ;)

Vad har hänt idag för er btw ??


puss sötungar !

Wow, kolla en ny bild på mig , helt otroligt :)


//thegirlsandra


Balklänning !

Så nu var balklänningen betald och den är MIN :D äntligen så har ja fått en alldeles egen klänning ... trodde ett tag att vi skulle sy om min systers gammla, som hon hade när hon var på bal fösta gången :P Men icke , jag fick min klänning och jag är super nöjd med den . Det var ju verkligen ingen klänning som jag hade tänkt mig från början , men nu fick det bli denna. Trodde ju att ja skulle passa bra i en klänning som var stor och med mycket tyg , men så vare tydligen inte :P min klänning e ganska enkel men ändå pampig eller vad man ska säga ;) Den är inte riktigt klar än , den måste sys in så den sitter tajt och passar mig :P för detta kommer bli en klännig som kommer passa bara mig.. tur e väl de efetrsom de e bara ja som ska änvända den ;) !
Jag tänker inte lägga up någon bild på den ännu , vill att ni ska se den när den e så perfekt som möjligt , vill bara att ni ska va uppdaterade med vad som händer med mig och min klänning xD
Puss<33

Suck , pust och stön

Suck , pust och stön ! då var men hemma igen , lite senare än tänkt , som vanligt :P har vart i lidköping idag och kollat klänning och nu har jag hittat min som jag ska ha :) ÄNTLIGEN ! den är faktist riktigt fin och jag kommer nog känna mig ännu finare när hår och allt e iordning än va ja gör i affären. Dagen i skolan har förövrigt vart riiiktigt seg . Det är nästan alla onsdagar så jag hade inte förväntat mig mer :P....och nu sitter jag och väntar på Erik :D vi ska ut och springa en sväng :D faan , vad ja har saknat honom :( har ju inte sett honom sen i söndags :/ having a hard time ....
Men men nu kommer han snart iaf å de ska bli gött att komma ut en sväng idag oxå :) man känner sig riktigt fräsch efter att ha srungit lite , man svettas ut allt dåligt i kroppen känns de som :D
Aja  nig tjatat om detta nu ska ja gå ner och byta om å lite så ;) skriver kanske sen men de e inte säkert ;S
Puss <33

Har verkligen bildbrist ... har inte haft tid att ta nya , så ni får stå ut med dom som e halv bra xD

 

//thegirlsandra

Dagen !!

Jaha, då var denna dagen avklarad då :) känns skönt :D
Den började med en lite halvseg svenska lektion , vi gjorde typ muntliga nationella prov och läste i våra böcker. Sen efter det hade vi estet :) och vi har bytt till hemkunskap nu , trevligt trevligt :D det var pizza eller paj som stod på listan idag. Jag och LisaFisa bestämmde oss för att göra pizza ;) heheh , med lisa i gruppen så är en ordentlig fyllning nästan garanterad, de första jag hörde va MASSOR MED OST SKA VI HA xD sagt och gjort :P mycker ost blev de ... Men dom blev mycket goda och vi blev nöjda med resultatet .
Efter de så va de gympa och studietid.
När skoldagen var över var det skövde som gällde. Skulle dit och kolla klänning :S ;) hittade faktist 2 jättefina , finare än dom som fanns här i skara faktist. Så jag hoppas och tror att det kommer bli någon av dom ;) har lagt undran dom till på tordag ,då ska vi tillbaka och kolla på dom igen och se om ja kan bestämma mig för någon av dom :D

Blää , asså det är många bollar i luften nu känns det som ! Känns nästan som ja glömmer hälften av det ja ska göra och tilloch med mig själv ibland :/ å tänk på stackars Erik , han måste ju känna sig helt bort glömmd :/varje gång han frågat om vi ska göra nåt denna veckan så har jai nte haft tid , å kommer förmodligen inte ha det heller :( men men , vi får ta igen det i helgen istället :) <33

Nä nu e de dusch och sängen som gäller för min del , NattiNatti !!

Måste ju lagga upp en bild på en pizza nu när våra blev så bra :) ...(den här är inte nån av våra) :P


//thegirlsandra

;D

Då var min lilla promenad / joggingrunda avklarad :D det var hur skönt som hellst att komma  ut , va för sig själv och tänka lite :) Tror nog faktist att det får bli en imorn med , man springer lättare om man lyssnar på musik har jag kommit fram till , mycket lättare om man inte hör sina egna andetag, man tycker inte de blir lika jobbigt då :) måste ju som sagt va i form till balen och framförallt sommarN . Just nu känns det som att allt jag gör går hur lätt som hellst och mitt humör har aldrig vart mer på topp än vad det är nu . Jag hoppas att folk märker på mig att ja e gladare och lite lättsinnigare än va jag var för några månader sen , då var jag nog i mitt livs svacka och mådde skit vad jag än gjorde och vart ända steg jag tog gjorde ont i hela kroppen ''/ ...
Men nu e det inte så längre och jag tänker inte älta det som har varit mer utan koncentrera mig på att leva mitt liv efter vad jag vill. Nu e det bara att köra , kom igen lixom , ja e 16 bast , har ju hela livet framför mig ! PAAAAAAAAARTY !!!

Näe , nu tror ja att jag ska skriva lite mer på min So sen duschen sen e de NattiNatti som gäller för min del :)  Skriver säkert några rader om hur det gick med klänningarna imorn med :) om ja hinner vill säga , de lär ju bli promenad / joggingrunda imorn med ;)
Pussen <3

Jag innan rundan ... :P


//thegirlsandra

Klänningar och Promenad !

Idag har det vart en helt fantastisk dag , tycker jag ;)
Vi har vart iväg och provat de första balklänningarna :) det ska bli så kul och man kommer verkligen känna sig som en prinsessa , iaf för en dag :D jag kan ju erkänna att vi är ute lite i sista minuten med klänning köpandet, men det får gå och som ni vet är ja en kämpe och ger mig inte förän ja har hittat de ja vill ha ;) !
Just det , jag har ju inte berättat att Erik frågade mig om ja ville gå med på hans studentbal ! När jag fick frågan blev jag helt till mig och rörd, asså de e inte varje dag nån frågar sånt. Och självklart kunde ja ju inte svara nej på det. Jag tycker verkligen om honom och vill inget hellre än att få va hans prinsessa , iaf för en kväll / natt. Och på denna vägen är det ....
Aja imorn blir det till att åka till Skövde och kolla om vi hittar nån fin klänning där, det är ganska utplockat så ja e lite tveksam . Men vi får hoppas på det bästa :D
Näe , nu ska jag ta mig en promenad, så jag håller mig i form :P vill ju inte gå upp i vikt eller något till sommarn ... vore ju jobbigt :S

Skriver kanske senare :) puss på er folket :)



//thegirlsandra

God morron !

Hejsan folket , lite såhär mitt på dagen :P det fick bli en ordentlig sovmorron idag  :P har abra hunnit med att äta frukost och göra klart spanskaläxan som vi har  ! Hejja mig !
Jag måste snart börka göra mig iordning för dagens aktivitet :P åka till Erik, det får räcka för idag , orkar typ inte mer med min kropp just nu :P den e i ett skick som man knappt ska prata om. Varje gång jag ställer mig upp så typ skriker kroppen , SÄTT DIG NER IGEN ! xD jobbigt detta :P och jag tror som sagt att jag får sätta kära lilla Erik på en massage idag ;) och ja tror inte han tackar nej till det idag heller :D!
Jag känner faktist att jag är på riktigt bra humör idag , trotts väder och ond kropp :) har vart på väldigt bra humör de senaste veckorna :) det är skönt att man kan vara det för en gångs skull :)!
Tror faktist det har en del med mitt förfluta och gämförelsen med va ja har idag som gör mig mest glad ! Trodde jag hade det bästa men det visade sig ju att det verkligen inte var så lite senare ''/
Nu sitter jag bara och hoppas på varje dag att den här vägen jag är på nu aldrig kommer ta slut !? <33
 Nä, nu blire fix och pojkvän !!
Vad händer för er idag ? Puss på er sålänge , skriver ikv igen :)

I never want too se the end of this road ...


//thegirlsandra



2a chansen !

Då var melodifestivalens ''andra chansen'' avklarad. Alltså jag bara måååste avreagera mig lite va det gäller den här programledaren. Asså hon är inte rolig någon stans  ! Hon skrattar ju nästanåt sina egna skämt ibland , snälla...
Jag tycker hon förstör hela tävlingen med sina kommentarer och åsikter om saker och ting. Nä bort med henne så vi kan få lite ordning på det hela igen ! :P
Jag tycker att bidragen som gick vidare va sådär. Asså Sarah Dawn Finers låt blev tjatig efter ett tag. Men hon var ändå duktig ikv , hon hade ju haft ont i halsen å en massa grejjer så hennes röst va ju typ kass. Jag läste i en tidning att hon hade fått ta kortisonsprutor i halsen för att lindra smärtan. Då kan vi ju tänka oss själva hur ont det gör i hennes hals när hon tar dom höga tonerna :/... så, BRA JOBBAT SARAH !
Sen var det ju Caroline af ugglas som oxå gick vidare ! Hennes låt var faktist ganska bra när man hade lyssnat på den några gånger  :) Erik kommer hata mej när ja skriver detta , men får väl leva med det då ;) puss på han <3
Hennes låt har faktist ett budskap och man tänker till lite när man hör den :) fast ändå så kan jag inte riktigt med henne , hon är ju lite speciell i sina rörelser och i sättet hon pratar. JAg begriper mej inte på vad hon säger ibland och hon lever i sin egna lilla värld hela tiden.

Vad tyckte ni om kvällens finallister?! var det rätt som gick vidare och har de nån chans i den stora finalen ?!

Nä , nu e det natti natti som gäller , måste ju orka med en dag med bästaste Erik imorn :)
GodNatt pussar på er folket !!


//thegirlsandra

Dagen !

Jaha då börjar lördagen lida mot sitt slut , känns de som iaf  !
Jag har precis damsugit hela huset :P mamma har satt upp det som ett ''måste göra'' om ja ska få ha kvar min katt och det är ju klart jag vill ha :O ! Kan ju inte lämna bort min lilla Älskling bara sådär , bara för att ja e lat å inte vill damsuga ! NEJ de går inte !!

Jag känner mig helt mörbultad idag :P tror de e för att vi hade gympa + att ja red igår och att jag red idag. Tror ja får sätta min kära Erik på en massage nån dag så man får igång på musklerna igen ;) tur att man har kille , man vet att dom aldrig bangar när de kommer till massage ;) då blir de plötsligt väldigt sammarbetsvilliga ;) Annars om man ber dom typ hämta fjärrkontrollen till TVn så e de stånk och stön innan de kommer iväg och när de väl e uppe tar de typ en kvart för dom att gå 2 meter :P men men , det är ju detta vi tjejer tycker e lite charmigt med killar , eller iaf jag :)
Och nu kolla ja precis ut genom fönstret och såg att det snöade IGEN ! :/ fyyfyfyfyyfyfyy vad trött jag är på det ! det ska vara vår nu ! :O

Ne nu ska jag ner till min kära mor och prata lite ;) skriver förmodligen en rad om bidragen på Melodifestivalen , som vanligt ;)
PUSS!

GreveGizzmo (GG) ;)


//thegirlsandra

Extremt dåliga uppdateringar !!

Usch vad dåligt det har gått med uppdateringar denna vecka ! Men jag har verkligen inte haft tid , det har vart pojkvän och skola om vart annat , + en Göteborgsresa ;O! Jag kan ju berätta lite om det roligaste /bästa som har hänt i veckan :)

I onsdags var jag med Erik , den dagen precis som alla andra med honom var bäst :) <3 jag kan ju bara säga att jag tycker om den killen massor ! Han gör mig verkligen glad och varm i hela kroppen. Han är allt en kille ska va , i mina ögon iaf , å det är huvudsaken :D <3

Tordagen 
var vi i Göteborg med skolan :) det var ganska kul faktist ! Det började ju med ett besök på konstmuseeumet , där trodde vi att vi skulle få se olika kläder , typ klänningar och sånt men ICKE ! Det var tavlor -.-' . Tror faktist de flesta blev besvikna på det. Aja det tog kanske 45 minuter eller nåt och efter det fick vi går själva i den stora staden, ett litet tag iaf :P För sen skulle vi ju till Operahuset på en guidad tur ''bakom kulisserna''. Under tiden vi var på stan passade vi på att äta , det blev MCDonalds , inte min favorit , men de fick gå ;).
När vi väl var på Operahuset så började det med att en gammal gubbe pratade , de va typ ingen som lyssnade och alla såg ganska ointresserade ut. Men men , när själva rundvandringen började tyckte iaf jag att de va ganska kul , vilket jobb de lägger ner eller :O! HÄFTIGT !

I går (fredag)
var det först skola , där tränade vi inför våra ABBA konserter :D guuud va ja längtar ! De ska bli superkul , verkligen! Sen så ska vi ju har en del små konserter i skolan oxå :P så dom tar vi lite som ''genrep'' inför de stora föreställningarna :)
Efter skolan kom Erik till mig :D vi var ju nästan tvugna att träffast tyckte vi . Vi hade ju faktist vart ihop i en månad igår :) och det har vart en mycket bra månad ! <3
Han åkte hem runt halv 5 typ , jag skulle ju rida så vi han inte vara mer än så :( Hade ju gärna spenderat hela den dagen med honom :D

Idag , alltså Lördag,
har det ännu inte hänt så mycket :P ja har vart iväg till stellet och ridit men har inte hunnit så mycket mer än .  Ska nog städa och göra lite läxor sen tror ja , har en del att göra med det :P så får vi se vad som händer efter det. Det är ju andra chansen på Melodifestivalen ikv så de blir väl till att kolla på den med mammsi å pappsi ;)

Nu har ja inte så mycket mer att skriva om veckan :P Tänkte lägga upp lite bilder från Göteborg ;)

Här kommer dom:
Jävla ''herkulses skor'' citerar Angelica :P det fanns typ bara sånna här skor i alla äffarer..


På Operahuset !


En liten båt xD


Gubben som pratade på Operahuset :P


Dessa otroligt läckra skor får avsluta mitt inlägg ;)


//thegirlsandra



snabb uppdatering !

dagen ahr vart mycket bra ,. lite seg kanske men de får man stå ut med ibalnd :P sitter nu och väntar på erik , vi ska ut å gå en sväng och han kommer vilken minut som hellst så jag känner mej väldigt stressad med detta inlägget :P
Aja hur har eran dag varit då folket !?

Får räcka så länge xD
 pusss!!

Sammanfattning på dagen !

Den här dagen här dagen har vart ganska seg men de har ändå vart mycket att göra känns de som.
Det jag är mest nöjd över e faktist jobbletandet , det gick ju som sagt över förväntan ;)  hoppas hoppas nu !
På kvällen nu blev de till att kolla på film :D och nu hamnade jag här som vanligt efter en dag. Man kan ju undra vad min kära far håller på med , jag börjar faktist bli hungrig !  Tror han pratar i telefon å de vet man ju sen tidigare att de kan ta lite l'ngre tid än va han säger från början ! :O
nej ja får gå ner och skälla på honom lite så ja får nån mat innan de e dags att sova ! De e ju skolan imorn igen :( fast veckan kommer ändå inte bli så jobbig går ju bara tre dagar för vi ska till göteborg på fredag ;) studiebesök på operan och lite shopping :)
Det får räcka för idag , skriver såklart imorn med :)
Puss på er folket !!


Bildbrist kallas det :P


//thegirlsandra


Klart !

Så då var jobb sökandet avklarat då :) det gick över förväntan faktist ! Jag känner mig nöjd med det svaret jag fick. Jag behöver bara ringa runt till lite människor och fixa lite papper så har jag det klart :) det är tur att man har kontakter. Jag vill ju gärna jobba med människor och då är ålderdomshemmet en bra början. Sen vill jag prova på det lite med tanke på att jag har valt Omvårdnadslinjen på Katedralskolan ! Och nu vill jag verkligen inget hellre än att påbörja min utbildning, och med den här farten så kommer nog den börja gaaanska så snart :D hejja mig :)
Nej nu är det mat som gäller


Hur går det med era jobb
till sommaren ? Har ni hittat några och isf vilka ?


Jobbletande / Kvällen med Erik

Ja man kan ju inte säga annat än att kvällen/ dagen igår blev mycket lyckad :) Gullungen kom hit vid typ halv 4 elr nåt , och eftersom båda två känner sej lie småsjuka sådär så blev det till att slänga sej på sängen :) funkar fint för oss ;) Vi kom inte därifrån på hela dagen :O lata vi är :O aja sen kollade vi iaf på Beck ;) den var mycket bra tyckte ja , en del av dom börjar ju faktist bli lite ut tjatade med tanke på att de har visat dom typ 1000 gånger xD aja , efter filmen åkte iaf Erik hem  och då va klockan typ halv 12 eller nåt :( alltid lite tråkigt jnär han åker , och man börjar nästan sakna när man hör bilen rulla iväg :(. Vi kan ju glädja oss med att han inte försvinner iaf , TUR ÄR VÄL DET ! <3
Nej foket nu måste jag gå och göra iordning mej , ska iväg till ålderdomshemmet här i byn för att se om chefen är där. Ska nämligen kolla om mna kan få  sommarjobb där. Min syster jobbar ju där så man kan ju hoppas på att hon har lagt ett gott ord för mej :) ÖNSKA MIG LYCKA TILL ?! :P
Skriver när jag kommer hem igen , puss på er sålänge ! <3


Bilden är från igår , lite suddig men det får ni stå ut med ;)


//thegirlsandra

Bild från olins !

Haha fick ett sms från erik i morses där det stog ''fy fan bilden på olins xD'' då visste jag nästan till 100 % at de inte va nått bra :P och då va ju ju tvungen att kolla upp detta , och ah han hade rätt , bilden ser förjävlig ut , de e bara Erik somser ganska normal ut på den! Ja kan inte riktigt fatta vrf man ens vill ha en sån bild på sin hemsida men de e ju upp till dom xD
Aja jag tycker iaf att huvudsaken va att vi hade roligt och de hade vi ju oxå , iaf en del av oss :D de va ju som sagt i tidigare inlägg , gött att komma ut lite ;)

Jag återkommer senare, puss på er folket !! (k)

Jahh , hät e ju bilden dåra ....


//thegirlsandra

Morgonen !

Min dag började tidigt idag , redan halv 8 ;) men de var ju för att det var /är vasaloppet idag :). Jag och pappa har ju det som en liten tradition , varmcholkad, kanelbullar , täcke och vasaloppet  :D fina grejjer de ;)
Just nu sitter jag och funderar på vad ja ska hitta på idag ;) tänkte dra till badet först och bubbla lite men ja pallar inte :P tror ja satsar på lite mys med den där synnerbypöjken ist , de slår allt ;) men har fortfarande inget bestämmt.
Snart e det mat som gäller och sen får ja fixa mej , kan ju inte gå i pjamas hela dagen , eller ? de skulle va gött om man kunde göra de ;D


Random bild från Vasaloppet


//thegirlsandra

RSS 2.0