själv hemma

Hejsan bloggen!
Jag har inte skrivit på ett tag för det har vart s mycket annat och göra , vilket betyder att bloggen får vila lite!

Jag kan ju börja med att berätta att ja hade en bra träning på Shilton som ja skrev om i det förra inlägget jag gjorde :D han va superfin och ganska pigg vilket gillas!
Efter det var helgen segare än segast , ingenting hände och jag kände att rastlösheten tog överhanden största delen av tiden..
Men men , nu till helgen händer istället en massa saker..
Fredag: Spökbollsturnering i skolan, Träning och sedan Paaaaarty!
Lördag: Rast och vila , kanske vara med en kompis..
Söndag: Dressyr tävling, (sjuukt nervös inför detta)

Och sen efter denna underbara helg är det påsklov. Detta ska gå till att studera och jobba ikapp med matten som jag har kommit lite efter i med tanke på att jag var sjuk och missade lite genomgångar och sånt! Men nu har ja skrivit av anteckningar från kompisar osv så nu tror jag att de ska gå att komma ikapp :D

Nej nu ska ja se om ja hittar något att äta!

Du är den som får mig hoppas , du är den som får mig le



-thegirlsandra-

tråkigare än tråkigast!

Fy vad tråkigt ja har för tillfället , usch säger ja bara! Och så är den ingen som vill hitta på något , ja blir så less!
Nej nu ska ja sluta gnälla! Faktist så kan de ju va bra ibland att ta de lite lugnt och så, iaf nu när ja har vart sjuk.

Imorn är det träning som gäller för min del, jag hoppas på att ja kan göra en klockren träning igen. Den förra gick ju så sjukt bra, jag red ridlärarens häst Oakhill Shilton. Jättefin är han å väldigt rutinerad , han är tro det eller ej 20 år gammal, och han rör sig och arbetar som att han vore typ 10 år eller nåt! Det är sjukt bra att man får chansen att rida hästar som e lite mer utbildade och som kan lite mer än en ''vanlig ridskolehäst''.
Fast nu är det ju som så att FHF har väldigt bra med utbildade hästar som har lite personlighet, vilja och faktist ork att jobba ordentligt i två timmar som de brukar gå på en dag. Man får aldrig en häst som e tjurig eller inte vill utan allihop e väldigt arbetsvilliga och tycker det är roligt :D

Det är oxå MV fest imorn , de får ja ju inte glömma att berätta om!
Vi har en grupp på skolan som kallar sig för MusikensVänner som sjunger vid lite ''spciella tillfällen''. Låter faktist bra ibland om man nu tar sig tid och verkligen lyssnar.
Men iallafall tillbaka till festen , dom anordnar alltså en fest lite då och då. Man måste bli inbjuden för att få komma och ja och mina kompisar hade sånt flyt så vi allihop blev inbjudna (Y)
Så nu får vi se om vi kommer iväg på detta, jag är iallafall sjukt taggad :)


Nej nu ska ja gå och göra lite nytta!
Kram på er<3

paaarrrrtyyy!


-thegirlsandra-

kanske , kanske inte?!

Tjolahopp på er!
Nu ärligen har febern lagt sig! Eller iaf börjat göra de?! Det gillas skarpt!
Dagen idag har gått åt till att göra ..ingenting! Imorn har ja bestämmt mig för att gå till skolan, vare sig ja e sjuk elr inte , för nu vill ja inte sitta hemma mer! Jag saknar alla kompisar sjukt mycket och imorn ska vi dansa med en annan klass på skolan , vilket kommer bli väligt intressant. Haha alla i klassen är väl mer eller mindra skeptiska till de faktum vi har framför oss , dansa med 3or!
Haha de går nog bra ska ni se bruuuuudar!

Är sjukt taggad för nästa helg , för då e de tävling ser ni :D De va ett tag sen ja gjorde de och nu har vi laddat upp ordentligt :D!
Hejja oss!?

:D



-thegirlsandra-

sjukling.

Nu är ja sur! Jag har blivit sjuk ?! Å ja som faktist va duktig igår och gjorde alla läxor å tränade på de som sjulle tränas på..Men jaja thats life, 38,1 i feber å ont som fan i bihålorna typ :S
Nej nu ska ja sluta gnälla...

Idag får ja se vad ja orkar göra , kanske blir det till att göra lite matte eller någor liknande. Självklart är de så när man e sjuk att man får massor med roliga alternativ på va man skulle kunna göra , se film osv...INTE OKEJ!

Satt och kollade lite på naglar på internet å ja kom fram till att ja verkligen saknar min akrylnaglar :O. De gick ju inte en sekund utan att man tittade på dom typ bara för dom va så fina *hihi*. Men jag har bestämmt mig för att ja ska låta min egna naglar växa ut nu så ja kan greja med dom som ja bukade göra innan ja satt på akrylen. Så när ja får pengar nästa gång äre ja som drar till affärerna och införskaffar lite nya färger(y)
OCH då ska ja inte till H&M , deras negellack e nog f*n de sämsta som finns , de räcker med att man tänker på att de ska börja ramla bort så gör det de. Det kan räcka med att man tvättar händerna lixom...å de blir ja så trött på för jag kan ju inte låta bli och pilla :$ Så ja funderar på att kolla på kicks för där har dom O.P.Is nagellack å bättre finns de nog inte, dom sitter verkligen :D




Detta e min favorit :D


-thegirlsandra-

15032010

hejsan på er!
sitter just nu med min mamma på övervåningen och chillar , eller ah ja hjälper henne med att skriva ut lite bilder som ska passa in i inredningen vi har här hemma! Måste säga att jag var lite skeptisk till den i början för den mesta går i vitt , men nu när man har levt med det X antal månader så är det faktist väldigt fint och faktist lite ro givande (: Det är oxå bra att mamma har lite å göra på dagarna , hon går här hemma och små pyssla lite :)

Vaknade hemma hos en kompis imorses vilket va helt perfekt! De va ett tag sen hon och jag träffades! Gick till henne igår runt nio tiden och sen va det mys för fulla muggar!

Idag vet ja inte riktigt vad som händer , vi får se om något dyker upp annars blir det till att plugga och verkligen se till så att allt blir klart! De kan verkligen behövas för vi har spanska prov och samhällsinlämning denna veckan :S KUL!
Jag funderar oxå starkt på att ta upp bloggandet ordentligt igen. Jag var ju faktist väldigt duktig på det ett tag och hade en hel läsare och fick många fina kommentarer! Då la ja verkligen ner tid och ändrade designer och kommenterade andras bloggar typ 24/7 , å de va faktist ganska kul för alla skrev så olika och hade olika åsiker om allt verkligen!
Så nu funderar ja på vad ja ska skriva om , när ja ska göra de och hur mycket tid ja verkligen ska lägga ner!
Vad tycker ni , låter det som en bra idé att ta upp bloggandet igen?

Kanske , kanske inte..




-thegirlsandra-

black.

jag målar min naglar.....tralalalalalalalaaaaaaaa!

Save my life with a song

hejsan bloggen!
de var ett tag sen ja skrev men ja har verkligen inte haft någon lust alls! Jag har gjort en hel del annat som ja prioriterar mer än bloggen å datorn lixom!
Nu tänkte ja dock få till ett hyffsat långt inlägg!

Imorn har vi ett medicinprov som ja faktist har tränat en hel del på. När vi hade lite snack med läraren om hur vi låg till sa hon att ja inte va långt ifrån ett MVG å de ska ja banne mig ha i den kursen oxå! De kräves inte mycket för att ja skulle få det så nu satsar jag :D
Sen har vi ju haft ett sånt där lagom kul historia prov, ja fatta ingeting som vanligt å provet va sjukt stort så ah...IG here i come! Jag hatar verkligen historia , ja fattar inget av de våran lärare säger å han elika konstig som ämnet! Gahh ja blir galen bara ja tänker på de..!
Hmm, vad har vi gjort mer!? nu fick ja tänka lite , JO! vi har haft boxing på idrotten å efter de har inte min handled vart riiktigt sig själv (; men men de går säkert över , de e nog bara en liten stukning eller sträckning trodde pappa å mamma!

Detta var nog de längsta inlägger ja har gjort sen ja började blogga igen :P ja har lite idetorka om va ja ska skriva , de e ju inte alldeles lätt å bara sitta å ordbajsa bara sådär!

Nej men nu ska ja nog kila! Kolla lite på tv kanske (y)

Åh ja vill ha sommar, kolla värdet!!!!!!!!!


-thegirlsandra-

RSS 2.0