min underbara helg !

Mycket i helgen kan man säga ! Jag har vart i ute och festat , vart i Eksjö och på hockey ;)

Jag kan ju börja med besöket i Eksjö :) Det var faktist roligare än vad jag hade trott ! Det kändes dock väldigt annorlunda att se Erik bland alla de stora killarna , vet faktist inte om jag ska skratta eller gråta. När jag träffade honom var han en väldigt söt liten rar gosse , och nu på bara några månader har han verkligen förändrats och blivit en mogen ung man. Hur ska jag ta de då ? Ska jag bli hemma fru nu och gå och vänta på honom hela veckorna och ha maten klar när det knackar på dörren på fredagskvällarna ? ;)
Tanken är trotts allt lite mysig..
Nä , vad säger jag , jag är bara sexton år gammal , jag har hela livet framför mig.. inte ska väl ja bli ''hemmafru'' nu ;) :P

Hockeyn ägde verkliegn , den matchen var det lite spänning i ;) Den slutade 11-1 till hemma läget Skövde IK (SIK)
Det är roligt att göra sånt med dig pappa :D


Fast jag längtar väldigt mycket över att göra något , ensam med min mamma snart. Det var ett tag sen bara hon och jag gjorde någonting. Men vi får väl se hur de blir med det ;) hon e ju i inredar svängarna så hon nås endast när hon inte springer runt i huset med ljus , böcker eller andra prylar i händerna :)
Thats my mum and i LOVE HER ! <3


-thegirlsandra-


Fix ;)

Jaha , då har vi äntligen börjat med förberedelserna för kvällen aktivitet ;) det ska bli så sjukt kul och ja har fått låna så otroligt snygga kläder av babe ;) Vi lär ju vara hetaste pinglorna på dansgolvet ikv ;) så alla andra gäster på olins .. AKTA ER !

Nu ska här lockas hår för fulla muggar ;)

Lots of love -thegirlsandra-


Hos Johannis !

Idag är det då fredag ;) skönt eller vad ?

Just nu sitter jag hemma hos Johanna och skriver medans hon och hennes lillasyster sitter och kollar på idol som de spelade in igår :) känner att det inte riktigt är min grej , tröttnar typ efter de första uttagninarna när de e ute i städerna och det...
Ikväll ska jag och Johanna till Olins och paaaaarta loss ;) man kan ju lugnt säga att vi har blivit ena rena festprissar nu när vi har börjat på gymnasiet :) ! Vi tycker verkligen det är kul och varje gång vi är ute har vi ju det bästa sällskapet som går att få , just de , varandra ! <3


Nu ska ja kila iväg och va lite socail med min vännor ;)


Ett måste på , paaaaaaaaaaaaaaaaaarty ;)


-thegirlsandra-

Hör upp !



Fattar inte hur folk kan med att skriva vissa saker på sina bloggar .. en del sjunger bara så j*vla lågt ( ingen nämnd och ingen glömd ) !
Man ska verkligen tänka sig för både en och två gånger innan man trycker på knappen publicera. Asså ni vet ju verkligen inte hur många det är som sitter och läser era bloggar , man kan inte alltid lite på statistiken liksom, 2 kan läsa samtidigt och så är skiten igång...

Det man skriver kan verkligen såra och för de som redan har det jobbigt kan det ta en ände med förskräckelse !
Så SKÄRPNING en del !

-Thegirlsandra- 


Finally , back on track ?

Okeeej , nu har de verkligen vart ett bra tag sen , typ i slutet på sommaren tror jag att jag bloggade sist :s men usch vad sugen jag har vart hela tiden. Jag la ju ner bloggen ett tag för jag kände att jag inte riktigt hade tid och att jag ville spendera mer tid med familjen och pojkvännen. Men nu är det ju som så att min pojkvän ligger i lumpen hela veckorna och jag bara studerar och inte gör så mycket annat egentligen. Och då kan jag lika gärna sitta här och verkligen satsa på att få min blogg mer känd och se till att uppdateringarna kommer oftare!

Jag känner oxå att det kan vara skönt att skriva av sig lite ibland och inte alltid behöva prata om det med någon person irl , utan dela det med er och få lite kommentarer från folk utifrån :) sound good eh ?

Så nu  när jag jag är med i spelet igen kan man ju undra vad ni vill läsa ? Kom gärna med mycket förslag ;) Och kom ihåg , i denna blogg är inga förslag / frågor dumma :)


thegirlsandra back on track ?! ;)



-thegirlsandra-

RSS 2.0