Oooops !

Nu blev det sådär långt mellan mina inlägg igen ''/ har sjukt mycket att göra fortfarande !
Ibland  är det nästan så man funderar på om man ska lägga ner bloggen ?! Vad tycker ni ?

Näe , nu dök det självklart upp nåt annat , en sväng till staden trior jag minsann ! Jag skriver så fort jag hinner igen , vem vet kanske blir det ikv !?

Älskar er alla , you know it !

Extremt förvirrad va de gäller nerläggnignen av bloggen ''/

Städ !

Hej alla blogg läsare !

Idag blir det städ och en sväng till Erik . Måste verkligen städa nu , har inte gjoirt det på fööööör länge känns de som :P
Det är tvätt och damråttor om vart annat . Sen efter de blir det en sväng till Erik , tror vi skulle grilla¨å lite så ? Men vädret ser ju lite trist ut nu så vi får väl se hur det blir med den saken. Sen var han ju ute igår , så han kanske e för trött för att orka ?! :P

Hinner inte kolla alla era bloggar just nu , men gör det sen innna jag åker :) å då kan ni räkna med kommentarer :D


PUSSSSSSSSSS!

Hos syster !

*Dåsa va det dags för lite blogg igen då :) blir bara ett litet inlägg nu , är hos min syster och myser lite innan stallet :)
Det har vart en skön dag idag , vi började 8 och slutade 12 , alldeles lagom om ni frågar mig !
Det vi hag gjort idag är att träna inför ABBA , som vanligt :P sen gjorde jag mitt nationella prov i engelska som jag hade missat (uppsats) sen åt vi och efter se var det en kort mentorstid....tråkigt nog gick vi ut och gick :P det är verkligen INTE roligt , men men , jag gick ju med emelie och anna-marie och då kan det inte bli annat än roligt ;) HUMOR BRUUUUUUDAR !

Nu vill jag verkligen åka iväg till stallet , älskar att vara där nu när det har blivit så fint väder ! Nu har vi äntligen börjat ¨på våran ute säsong :) det är riiiiktigt gött faktist :) !

Vad har ni gjort idag då ?

(btw : när jag kommer hem blir det resultataen från tävlingen jag hade ni vet ? Har ju inte hunnit med det ''/ )

Här är en bild på COTA laget som tävlade den 19 April ( i söndags ) Jag och Bork är längst till vänster !
Gotalaget

Blondiiiiiie!

Just nu sitter jag här och hoppas på att mitt hår ska bli bra när de e klart !
Jag färgar nämligen slingor nu , jag blonderade mig ju i fredags men de blev inte så mycket skiftningar i håret. SÅ jag tänkte att jag drar i lite slingor i det oxå för att de ska bli lite liv i det :) tror nog att de kommer bli bra , det blev de ju sist :)

Nu måste ja skölja ur färgen ,. skriver sen , kasnke kommer resultat oxå ;) vem vet !

A day off !

Härligt , nu var veckans läxor med mera avklarat !
Känns som att det har vart mycket denna veckan faktist  :/ men de beövs väl för att man ska vakna till lite kanske ;)  ingen vet ...

Jag hoppas verkligen att det händer nåt ikv , vill inte bara sitta och glo , har ja ingen som hellst lust med ! :P Vem vet kankse Erik kommer ;d m-m-m me like !

Nä nu ska jag kila ner, mamma ropar .. som vanligt !


Puss så länge ! (L)

Gaaah !

Usch fy och blääää säger jag bara !! Jag har inte hunnit med min älskade blogg nånting denna veckan ! Det är verkligen inte bra :( förstår om ni e grymt besvikna på mig nu :( hade ju lovat att resultatet från tävlinegn och allt skulle komma upp ! Och det skulle de ha gjort redan i måndags ! Men nähä då de e klart ja inte hinner de så som ja hade lovat !
Men nu har jag gjort allt som tar tid i veckan och ja kan äntligen spendera lite av min tid här , framför datorn vid min blogg (L)  VI GILLAR'T

Jaha , ni vill säkert veta vad som har hänt med lilla mig under tiden jag har vart borta ?!
Joho då , självaste Sandra har blivit 16 bast ;) mycket bra faktist :) Jag tycket att 15 låter så litet och barnsligt så de kom passande :) sen känns de som att man kommer ett steg närmare gymnasiet och slutet på skolan jag går nu , för ja kan ju säga att jag har tröttnat fett mycket på den och alla skit som är där just för tillfället !
Men men , dee inte många veckor kvar nu så de e bara att ligga i ;) !

Idag hade vi våran ''vårsoarè'' , VILKEN JÄVLA KATASTROF säger jag bara ;s det kunde ju nästan inte gått sämre kändes de som !
Asså musiken var jättehög och vi som sjöng (skolkören) hördes nästan inget :( uscj säger jag bara , vi får hoppas att ABBA projektet går bättre .
Känner nästan på mig att det kommer göra det , då har vi ju bättre ljudanläggning och allt :D TUR DET !

Btw : alla som är intresserade av att komma (som bor i skara kommun ) kan gärna höra av sig till mig så ja kan fixa era biljetter :)

Ni får ursäkta bilden , men ja va rääätt trött :P

mycket nu !

återkommer senare med ordentliga inlägg ! Erik kommer nu :D
puss !

Kort om kalaset . sen sängen !

Som ni alla kanske redan visst fyller jag år idag , och självklart har vi haft kalas :D de var super att alla kom ! :) De e alltid trevligt att ha huset fullt med folk :) framförallt dom man älskar mest !
Jag kan ju säga att jag inte fick en massa ''saker'' utan ja fick pengar så ja kan köpa de saker jag vill ha så ja blir nöjd redan från början :)
Får väl se vad Älsklingsungen kommer med oxå , tycker han verkar lurig nu asså ;) puss på han !

Jaja de va väl de som fanns att skriva om dagen :) Nu ska ja kila iväg ocg lägga mig så hörs vi mer imorn :)
Då kommer de förmodligen lite hissar å dissar + en massa annat smått och gott ;)

Tack för alla fina Grattis kommentarer idag , puss på er sötisar ! (L)



M-m-m SWEET SIXTEEN !

Peanut !



HAHA , ni måste bara se denna :p den e sjukt kul , iaf om man e blond och de e ju ja ;) !

Veckans 3 nominerade!

Okej , då var det dags för att utse de tre nominerade bloggarna som tävlar om att bli nästa veckas blogg ! De var ju som sagt så att jag lägger uppp vem som kommer få ett inlägg om sej och sin blogg på måndag nästa vecka och så kommer man ju bli länkad i varje inlägg jag gör under just den veckan :D ! Jag ser som en bra chans för den som blir vald att få sin blogg i ''rampljuset'' ett tag och har man tur får man fler besökare oxå :)


De tre nominerade är (trumvirvel)

1.  Danssara.blogg.se (en superkul blogg med mycket fin design ! )
2.  Hapiface.blogg.se (en jättekul blogg! )
3.  myfakelife.blogg.se (myyysig! )


SWEET SEXTEEN !

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG , FÖR IDAG ÄR DET SANDRAS FÖDELSEDAG , HURRA HURRA HURRA !!!

Idag är det min sextonårs dag :D kan bli lite dåligt med uppdateringar med tanke på kalaset å grejer , hör av mig så fort som möjligt :):)

Bilder !

Jaha då var ''fotorundan'' avklarad :) det blev faktist bara nya bilder på mig :$ kände att det kunde vara passande att ta lite nya bilder på sig nu när man spenderar sin sista dag som 15 åring här på jorden . De e ju faktist så att jag fyller hela 16 imorn :)
Ni ska få lite smkaprover på bilderna tänkte jag ;)

Meeee


Enjooooy


Hihi tillochmed jag kan vara oseriös :)

Foto Runda

Näää nu blir det en fotorunda ;) återkommer när ja e klar så ni får se resultatet :)


Frågestund !!

?????????????????????????????????????????????????????????????
Ställ nu vilka frågor ni vill , precis vad ni vill :D Tack på förhand :)

Hemma !

Så , nu är jag hemma från dagens äventyr :) det var ju smo sagt första dagen i skolan idag och efter den var slut var det träning med ''skolkören'' som gällde. Trevligt trevligt , blev en hel del prat med tanke på att vi bara var 3 personer, Jag , Lovisen och Johanna :) Man kan ju undra vart alla andra var ?! Tycker nästan att det var lite dålig stil att inte dyka upp med tanke på att vi verkligen behöver öva in stämmorna på låtarna ...men men ingen idè att störa sig på det mer nu.

Jag måste ju bara säga att Lovisa (Lovisen) betyder oerhört mycket för mig just nu , hon är ett mycket bra stöd nu när de e tävling och allt på G! TACK FÖR DET LOVISEN !

Just det , jag var ju på ''Masters' igår , de e en hästaffär i Vinköl :) den hade 50% på allt så de blev en del smått och gott :) B.la  , ett ländtecke (ifall de regnar å e kallt) , shampo , pälsglans , hovolja och lite annat smått och gott :)
Jag är iaf nöjd med det jag fick och är väldigt tacksam över att jag får så mycket som ja gör till denna tävlingen , TACK MAMMA OCH PAPPA !!!



Pälsglans ''Glansmedel''



Nu ska lilla häsen bli ren :) Shampoooo !



Hovolja , så att hovarna blir glansiga och fina :)



Nummerlapp och knoppband :)



Sist men inte minst, mitt ländtäcke (flisfoder)

Skola, och dåliga uppdateringar

USch på mig , nu har det blivit sådär dåliga uppdateringar  IGEN ! inte bra detta :( jag får väl göra som jag alltid gör , be om ursäkt , FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT !
Det har vart sjukt mycket att göra de sista dagarna nu , igår var jag barnvakt åt min systersbarn och Erik kom så ja hann inte igår , tyvärr :( han stannade hela kvällen och ja ville inte bara lämna stackarn för datorn :P men men , nu hade jag en liten stund över och självklart tog jag mig tid för bloggen , vill ju att alla mina kära läsare ska veta att jag lever :)
Idag är det första dagen i skolan efter påsklovet och det känns faktist rätt bra , de kan va skönt att komma in i rutinerna igen. Man blir ju räääätt slö av att ha lov och man har inte koll på nåt , de enda som kan va bra med de isf e ju att man har bra med tid för bloggen :D:D:D:D:D !

Nä åter till arbetet så hörs vi när jag kommer hem igen !
puss på er såläge !

Runda !

Nu blir det en joggingrunda för min del , blir mycket godis under påskhelgen vill jag lova :)
Och eftersom planerna för kvällen sket ihop sig har ja inget bättre för mig ändå...så de blir en riiiktigt seg kväll och synd för dom som inte får träffa mig förän nästa vecka med tanke på schemat ja har denna veckan ;) synd synd ?
Vi hörs senare :) !!

SARA

Bara så nu alla vet finns det en undebar tjej som ja tycker ni ska kolla in :) hennes blogg är kanon och jag gillar både den och henne skarp ! Hon var ju så gullig och gjorde ett inlägg om mig , nästan precis när vi hade börjat läsa varandras bloggar och nu kände jag att de va på tiden att skriva ett om henne med :D

Nu kollar ALLA hennes blogg som besöker min , okej :)?

http://danssara.blogg.se

Utåt :)

Nä nu ska ja gå ut i det ljumna vädret och fixa lite ;)  blir nog lite manikyr osv ;) Hörs när jag kommer in igen ! PUSS

Vårens Under




Här kommer de hetaste underkläderna som finns i butikerna nu :D Me like !

Tycker den här va söt, gillar prickarna :)





Den finns även i svart som ni ser :)







Det här settet är lite lagom tycker jag :) sött med spetsen !






Jag gillar dett skarpt ! :)



Vilka / Vilken tycker ni är finast ! Någon man kanske ska satsa på ?

Min kärlek !

Det är helt och hållet din förtjänst.
Att jag har lyckats ta mig tillbaka.
Första gången jag såg dig ,
blev jag alldeles varm i kroppen.
Jag visste att det var rätt.
Och sen dess har jag inte vågat släppa taget.
Jag vill inte veta vad som händer,
utan din i mitt liv.
Jag mår bra av att vara med dig ,
och trotts motgångar stannar du kvar.
Det betyder nåt enormt.


Ja , Erik jag vet inte riktigt vad ja ska säga , du gör mig varm och lycklig. Och känslorna för dig går egentligen inte att beskriva med ord.
Och med dina vackra ögon får du mig verkligen att smälta !


Jag tror att det kallas kärlek !


''TÄVLING''

Okej , då var det dags för en liten tävling , och jag tänker kalla den ''veckans blogg''!
Då är det som såhär att ni skriver om ni vill vara med , alltså ni lämnar en kommentar i detta inlägget !
Och när ni har gjort det är ni automatiskt med i tävlingen ! Ni har fram till på torsdag på er att anmäla er (v16) och så tar ja ut de tre tre bloggar som jag gillar mest och så får man rösta på dom :) och på måndag nästa vecka (v17) kommer vinnaren upp på bloggen. Vinnaren får ett inlägg på min blogg och länkas i varje inlägg jag gör.
Så man kan ju säga att et blir en ''reklamtävling'' och jag skulle ta det som ett bra tillfälle om man vill komma igågn med sin blogg och få fler läsare och kommentarer :)

LYCKA TILL NU !

God morron alla bloggläsare !

Nu så är jag vaken :) var hos min Erik till mitt i natten igår så jag orkade faktist inte sätta på datron och blogga , ber om ursäkt för det :) !
Dagen med Erik igår var verkligen välbehövlig , vi tog en heldag tillsammans och bara var lixom. Vi gjorde inte alls mycket , det blev en liten promenad med hans supersöta hundar :) Det var extremt mysigt att vara ute i skogen i det fina vädret som var igår :) Det var nästan sommarväder ute :)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra  tror de får bli en hel del bloggande, har ju vart lite dåligt med det nu under påskhelgen. Och idag är typ den enda dagen som ja vet att jag inte ska göra nåt , än :) Kanske hittar på något fram på kvällen :)

Vad händer för er idag då? :)


Weel yeah , now i can smile again !

And i'm off to my boy !

Nu ska jag snart iväg till mitt lilla pyre i Synnerby :) tror de får bli solväggen en stund då :) häärligt väder ute :)

När ja kommer hem blir de info om tävlingen jag tänkt att ha :)
Hur ser eran dag ut ? :)
puss!!

Twitter..

Har ni oxå hört talas om det här Twitter som de flesta kändisarna använder sig av?? Jag har fått uppfattningen om det som att det fungerar ungefär som en blogg . Jag läste i en skvallertiding att Britany Spears hade hängt ut sig och sitt liv på denna sidan och hon hade, (som vanlig) klantat sig med va hon skrev och nu e hela USA efter henne igen .
Man kan ju inte göra annat än att tycka synd om henne ;s

Man kan verkligen inte tro att hon har sett ut såhär :S



Länken till Twitter föe er som vill kolla in sidan : http://twitter.com/

fika !

Nu blir det fika på altanen !! Skriver när jag kommer in igen , LOVAR !!

Slarv !

Usch och fy på mig vad slarvig jag har vart med bloggen nu det senaste ! Igår satt jag ju ingenting vid datorn och kunde uppdatera mig ! INTE BRA !
Jaja , jag får försöka ta igen mina uppdateringar idag istället då :)
Min Påskafton var riktigt trevlig måste jag säga :) den började med några timmar i stallet . Ni som följer min blogg vet ju att jag ramlade av hästen som jag rider för en vecka sen :( och ja har inte suttit på honom sen dess heller , så ja kände att det var dags. Det gick riktigt bra igår faktist , han skötte sig fint och försökte inte ens slänga av mig, så nu är jag lika kär i honom som vanligt igen !! (L)
Sen efter det var det hem å duscha en snabbis som gällde , och då såg ja hur smutsig jag var :$ det dammade så på ridbanan så man blev riktigt skitig :S men men ..
Sen kom min syster och hennes lilla familj och år påskmiddag med allt vad det innefattar, MYSIGT vill jag säga :D
Dom åkte hem runt halv 8 - 8 och då kom Erik och vi kollade på den där serien som går nu , Maria Wern , främmande fågel. Jag tycker den är riktigt bra , men erik började sucka när ja nämnde den så ja tror inte han tycker den är lika bra som jag :P


Hur var eran Påskafton ? :)

Påskbilder!!!




Jag fick ett påskägg fullt med godis av påskharen (mamma)



Jag lever !

Okej okej , nu är jag nästan mer än lovligt slarvig med bloggandet :S Men jag har haft saker på gång hela dagen idag. Det är ju en del städande som ska göras innan Påsk och allt, sen hade ja en del att fixa till stallet imorn. . Måste åka och rida Bork imorn, på självaste påskafton lixom :S Men men de kan va nyttigt tror ja , med tanke på att han slängde av mig sisit jag satt på honom.
Jaja slut tjatat om stallet . Nu ska ja svara på lite komentarer och kolla runt på andras bloggar :) så kommer fler inlägg sen med senaste nytt från kändisvärlden ;)

It's only you who can make my eyes shine..

Nattinatti !

Hörs imorn , nu blir det sängen !

Promenad !

Nu blir det promenad och när ja kommer hem igen ska ja svara på alla era komentarer och uppdatera mig :)

I'm off !

Nu kilar jag iväg en sväng ! Hon som ska kolla på katten kommer snart , så måste plocka undan lite :)
Kommer tillbaka ikväll igen , före eller efter promenaden med Amelie vet jag inte än

puss !

Moooget !

Alltså , nu blir jag trött !
Ni alla vet ju säkert att det finns en tjej som heter Kissie som bloggar om nästan precis allt och hennes blogg är en ibland de största i Stockholm ! Och nu är det någon som har fått för sig att man kan följa efter henne genom att blogga om henne ! Och den bloggen går lixom inte ut på att skriva positiva saker om henne utan här gör dom bara ner henne .. De som läser hennes blogg vet ju säkert att hon har haft det lite svårt med sin pojkvän , och det är INTE kul eller bra alls !
Men personen i fråga tycker att det är jättebra och hoppas på att han / hon ? har en chans på henne ...
Kom igen lixom ... 80% av 100 tycker ju bara detr ni håller på med är töntigt och extremt elakt !

Här är länken till bloggen som gör ner Kissie: http://stalkerkissie.blogg.se

Ni som håller med mig om att man ska låta andra vara och inte göra ner folk lämnar en kommentar !!


Fråga !

Hur har eran dag vart idag då ? :)





(lookie lookie , en sprillans ny bild på mig , IGEN )

Dagens Outfit



Detta fick bli min Lek&Bus outfit idag :)

Tunika (haft så länge så ja inte minns pris å affär)
Rött skärp 59,50 :- ( H&M)
Jeans 299 (Cubus)

Tillbaka

Så nu varjag tillbaka här vid datorn igen , var iväg på en liten fika förut ;) Känner att det har blivit lite mycket onyttigheter idag . Började med en fika på Lek&Bus huset och sen blev det Donken till middag och nu fika igen :S får se om de kanske blir en jogging runda sen :D Det skulle verkligen inte vara helt fel ! Men men vi får se hur dagen utvecklar sig.
Det kommer ju en senare och kollar på våran lilla kisse :/ han ska ju som sagt säljas och nu har vi hittat en tjej som är mycket pålitlig . Jag känner henne sen tidigare och jag kan ju lova att det är en tjej som man kan lita på i högsta grad , hon betyder otroligt mycket, nu kan jag verkligen lita på att katten får det bra om allt går enligt planerna vill säga :) (jag nämner inget namn förän allt är klart )


Du är en riktig liten gris du Gizzmo (L)




Förlåt Förlåt Förlåt

FÖRLÅT  mig allihop ! Jag sa ju igår att jag skulle ''höra av mig'' direkt när ja vaknade men planerna för dagen blev ändrade helt !
Klockan 9,00 imorses vakande jag av att telefonen ringde, och vem var nu detta ?? *Det  var min kära syster som ringde och fråga om ja ville åka med till Lek&Bus huset som ligger i Lidköping :) ! Och självklart ville jag det , man vill inte missa ett tillfälle med goingarna , JA SYSTER , DU ÄR OXÅ MEDRÄKNAD ! :)

Det var ett mycket bra ställe faktist , ett alldeles lagom stort hur så man såg barnen hela tiden , vart dom än var , och det är ganska bra så man slipper springa efter dom hela tiden . Det kan vara bra även för små barn att spendera lite tid själva och pyssla lite med det dom tycker är roligast :)

Nu vet ni iaf att jag lever , måste nämligen kila igen :D hörs ikväll goingar :)

puuuuuss !!


Nattinatti !

Nu blir det sängen för min del , skriver så fort jag vaknar imorn :)
God Natt på er allihop !



(har ni sett, en ny bild på mig , fluuuuuuuumm)

Tävling !!

Alla som är intresserade av att vinna gratis kläder och prylar registrerar sig direkt på FreeStreet.se ! En supersida för dig som gillar mode och kläder över lag !!

Jag är med , så ... varför inte ge det en chans ?! :)

Skor Skor Skor !

Okej , nu kommer mina alternativ och funderingar om skor som jag kan önska mig då :)
RÖSTA PÅ NU :D

Converse !


Nr . 1

Ett par vanliga enkla svarta !


Nr. 2


Tycker även dom rosa är lite snajsiga ;)


Nr. 3


Har även fastnat lite för de vita modellerna , gillar denna mest , sen e ganska neutral :)


Le Coce Sport IF !!

Gillar detta märket extremt mycket oxå !!

Nr. 1


En rätt så lagom sko , som passa till det mesta ?!


Nr. 2


Gillar den här modellen , har redan ett par i svart så man kanske skulle satsa på ett par till ?



Lacoste!

Är inget större fan av märket men denna skon var fin , gillade den benvita färgen på den :)


Lugn och ro !

Så nu sitter jag här igen :) Erik älsklingen har åkt hem så nu var det dags för bloggen igen kände jag , hade ju näst intill lovat er att jag skulle komma tillbaka :D och som bloggare får man hålla sitt ord så man får behålla sina läsare :D Just det , måste ju passa på att säga att jag tycker det är super kul att läsa alla era komentarer och era bloggar : ni är så snälla allihop och gulliga ! Fortsätt så , så lovar jag att jag ska fortsätta komentera era bloggar och för de e super kul att läsa dom med :D

Ändrade Planer !

Okej , nu blev det lite ändrade planer, hade ju tänkt att göra ett inlägg om skor men icke , Erik kommer snart så ja hinner inte de nu , får göra de sen när han åkt hem :)

Nu kommer han ! Hörs sen ! puss

Snabbis sen blir de skor !

Är nu här en snabbis igen , inpackningen och masken har snart verkat klart så jag måste gå och ta bort det ;) Man vill ju inte att den gröna färgen från masken ska fastna i ansiktet :P Nä men , tiden är ute.
I nästa inlägg som kommer , kommer det komma upp alternativ på skor :) jag fyller ju nämligen år snart och har funderat på att önska mig skor , men då vill ja gärna ha lite tips och råd om va ska ha :)

Puss sålänge!!

Hårinpackning !

And i'm off!
Kilar iväg och lägger en inpackning på håret och en ansiktsmask ;)
Puss på er snyggosar , kommer tillbaka snart och svarar på fler kommentarer !


Tävling !!

Nu är det tävling på gång ser ni ;) och jag är med i denna !
Denna gången kan man vinna en franskmanikyr !
Man får då dessa produkter neranför :)



(Tävlingen finns och ''ägs'' av http://carolineamandaanette.blogg.se/index.html , Där anmäler ni att ni vill vara med och tävla )


Hiss , Diss !



*Påsklov
Vem tycker inte de e skönt ed påsklov nu eller ? Jag ser ju det som en chans att vila upp sig och ta hand om sig , med tillexempel , en lång dusch m.m , (läs i tidigare inlägg)

*Motion
Såhär på våren är det riktigt skönt att röra på sig! Man får ju mer spring i benen och man blir piggare för att det är ljust ute nästan dygnet runt :)
Då tycker ju ja att det är skönt att springa en sväng så ofta man hinner !





*Vinter jackan
Kom igen , nu är det ju nästan så varmt så att man kan gå i T-shirt ! Jag ser fortfarande en del på stan som går i samma gacka nu som de hade i vintras ! Bort med den och fram med den våriga jackan istället !

*Regn
 Man blir lagom deprimerad när det regnar ute , och det gör det idag . Så det får hamna på min dissarlista !!

God morron / eftermiddag !

Hej på er allihop !
Äntligen har jag kommit mig för med att sätta mig vid datorn och börja med dagens bloggande :) Det blev ju inte så bra inlägg (uppdateringar ) igår , så jag får fixa lite bättre idag ist :) !
Idag har jag iallafalla bestämmt mig för vad jag ska ta mig för med , det får bli en riktigt härlig dusch till att börja med . Tänkte ta en ordentlig dusch och verkligen ta hand om mig själv , hår inpackning, peeling och mer därtill :). Jag gillar att göra sånt ibland , att verkligen ge kroppen en skön återhämtning !
Efter detta blir det till att göra sig iordning , tror nämligen att Erik skulle komma förbi lite senare. Och man vet ju inte vad han menar med senare , med tanke på att klockan redan är halv tre :S

Jag tänkte börja med GIllar/Gillar inte ; Dissar/Hissar listor, har ju sett en del alternativ på sådana och tycker de e superkul att läsa dom , så jag känner att det kan va ett bra alternativ till bloggen ...Eller vad säger ni? :)

..Suck..

Denna kvällen blir ju extremt roligt.. eller inte :( Jag och älskling hade tänkt att hitta på nåt ikv , typ kika film eller nåt ..
Men de blev inget med det pga att min mamma sa tvär NEJ till detta :( ..sad face ! Har ju verkligen ingenting att göra , eller jah , jag funderar på om ja ska ta den där ''fototrundan'' jag pratade om för några dagar sen . Det blev aldrig något av den , det flög ur huvudet på mig fortare än kvickt :$ !
Så vad tycker ni , ska jag ta mig en liten runda me kameran å se vad jag kan skrammla ihop ;)

Här är 3 st av de gammla  ni ser ,a lla ser typ likadana ut :S, säg HejDå till dom och HEJ till de nya, som ja ska försöka variera mig lite på ;)



//thegirlsandra

Dagens låt !



Fick tipset av lisa , mycket bra låt vill ja säga ;)

Konstiga uppdateringar och fint vårväder !

Okej , idag känns det som att det har blivit lite sådär med uppdateringar ..Har ju mest hållt på med färger och design idag  ! Jag hjälper gärna dom som har frågor om designen på bloggen ! Känns som att ja ha hyfsat bra koll  på de nu och hjälper mer än gärna till !
Antingen så skriver ni här på bloggen eller skickar ett mail ([email protected]) ! Så hjälper ja er så gott det går  :D

Jag sitter nu och funderar på om ja ska ta mig en promenad efter maten , skulle va skönt med tanke på att ja bara har suttit ner hela dagen ! Börjar känna mig trött och stel . Sen är det ju vääldigt fint vårväder ute nu med ,och man vill ju inte missa chansen att vara ute då?!


Ha det bäst , så hörs vi senare ! PUSS




//thegirlsandra


!

Usch vilken seg dag det här har vart , känns som att man verkligen inte har något att göra.. har suttit vid datorn hela dagen och degat. Men de har ju iochförsig resulterat i en ny design på bloggen :D men är inte helt nöjd ändå :/ tycker den är väldigt rörig för tillfället , men ska försöka mig på att orda detta  så ni läsare blir mer intresserade , ni kanske är som ja? Att de på något sätt ber roligare att läsa om de e fina färger runt omkring ;) ?!

Är det någon som har några tips på färger så ge mig gärna ''koden'' till den :)

Mycket färger blir det !

ordspråk !

Motsatsen till att tala är inte tiga.
Motsatsen till att tala är vänta.


Skrivet av : Fran Lebowitz


Bloglovin !!

Alla ni får gärna följa min blodd på blogglovin !!
(bloglovin.se)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/543596/thegirlsandra?claim=9zy4jbfsrrk">Följ min blogg med bloglovin</a>


F*n

Nu blir jag inget annat än förbannat på det här !!
Jag hade till 99,9% blivit lovad ett sommar jobb , och vad händer , MAN FÅR INGET ÄNDÅ ! Och nu är det liite sent att börja söka nya jobb igen . Jag vill ju lixom jobba med något som kan hjälpa min framtida utbildning men icke ! De blir förmodligen något jävla skit jobb , typ ränsa rabatter hela sommarn ....ALDRIG säger jag bara !!!

Jaja , man får väl ändå inte ge upp , utan fortsätta leta , de finns ju hur många ställen som hellst att söka men man kommer typ inte på dom när man väl vill eller ska söka !
Önska mig lycka till ?!


Hörs imorn !

Nu blir det sängen för mig !
God natt , puss på er sötisar !

lååång promenad till Erik !

Idag blev det en lång promenad , jag gick nämligen till Erik idag och det kan väl vara runt 4-5 kilometer kanske :)
Jag känner mig riktigt nyttig nu faktist , det är ju inte varje dag man går så långt :D sen har jag inte ätit så mycket efter så jag har nog förbränt en del :)

Det var som vanligt mycket mysigt att träffa Erik , han gör en alltid glad verkligen ! Och idag var det lite extra speciellt att träffa honom , de är ju som sagt våran 2 månadersdag idag :) ! För mig har de två månaderna betytt otroligt mycket ! De har fått mig att inse att jag förtjänar så mycket bättre än det jag hade innan ! Jag tycker om den här grabben supermycket och det skulle göra fruktansvärt ont att förlora en sån som han , så jag har bestämt mig för att vara rädd om honom och verkligen se till att ta vara på kärleken som finns mellan oss !  <3

Det är allt bra härligt med vår !
lt

Kvällsmat !



Äckligt, äckligt , äckligt !!!!
Usch för nudlar säger jag bara !! Det är ju bara såå vidrigt ?!

Naglar / produkter !

Jag sa ju som sagt förut att jag skulle fixa mina naglar med lite franskmanikyr och lite annat . Jag tänkte att ni kanske skulle vilja veta vad det fär för produkter jag använder !

Jag började med att lägga denna krämen på nagelbanden och sedan massera in den ! 59 :- (H&M , Åhlens )



Sedan Myrraoljan (såklart) , den masserade jag in på hela nageln ink. nagelbanden ! 59:- (Kicks, H&H , Åhlens)


Sedan använde jag detta nagellacket till den vita delen på den franska manikyren , 89:- (Åhlens)
 

Sist men inte minst använde jag detta , som överlack på det vita , 29 :- (lite överallt )




//thegirlsandra

Bloglovin !

Så , nu har jag fixat min bloglovin ! Det var nog det enklaste jag har gjort med min blogg hittills !!
Så nu är det bara att gå in på  http://www.bloglovin.com/welcome.php  och söka på min blogg (om du har blogg förstås) och börja prenumerera på den ! Jag blir jätteglad om ni gör det och jag vill gärna ha tips och råd från er vad ja kan / ska skriva mer här på bloggen . Jag är öppen för istortsett alla förslag ni kommer med , sålänge de håller sig innanför mina gränser !

Så , kom med förslag nu folket !!

Vad händer idag ?

Okej , nu är det rätt skönt att ha lov faktist , nu har man ju chansen att vila ut sig ordentligt ! Men vad ska man göra då ?
Ska man bara sitta hemma och glo hela lovet eller ska man ta chansen att hitta på en massa kul saker ?
Jag älskar ju att göra saker och ting så jag hoppas att det händer nåt oxå :) Jag har ju min Erik som jag säkert kommer spendera en heeel del tid med , tror t.o.m att det kommer bli en del timmar med honom idag ! Vi ''firar'' btw våran andra månad ihop idag ...vet att de kanske inte låter så stort för er , men för oss betyder det en hel del ! <3

Nu tror jag att jag ska gå iväg och göra mig iordning , och kasnke fixa naglarna , dom har vuxit en hel del sen jag började med oljan så nu är dom e perfekt längd för en franskmanikyr :D jag älskar verkligen att pyssla med sånt. Sen tror ja att de får bli en liten ''fotorunda'' har ju bara en massa bilder som jag redan har använt flera gånger... och det blir lite tråkigt om ni ska få se samma hela tiden ! 
Sen kanske de blir en del fix med bloggen , funderar på om ja ska grejja lite med färger m.m , eller tycker ni att den ska se ut som den gör nu ? 

Jag skriver sen igen när jag är fixad , och då blir det även lite nya bilder ;) 

Puss på er sålänge ! 

    (L)      


//thegirlsandra

God morgon + tävlingsprat !

God morgon allihop !
Nu har jag fixat allt för kommande tävling , licens , transport och bil :) det är ju en hel del att fixa eftersom tävlingen inte är på hemmaplan denna gången ! Tävlingen kommer äga rum den 19 April på Kultomten (Skövde Ryttarförening) !
Jag kan ju lova att det kostar en del att åka ut och tävla , tror ja e uppe i 800-900 hundra redan nu , och vi har inte åkt än lixom :S  + att vi måste köpa lite nya grejjer både till mig och hästen ! Och det kostar ju inte heller gratis , så detta kommer bli dyra veckor fram tills tävlingen är . och den är ju om ca. 2 veckor.

Så nu vet ni hur det går med allt det där , kommer säkert fler uppdateringar om det också.

//thegirlsandra



Fin dikt juh !

Hittade en jättefin dikt som handlar om hunden och människans relaktion , pappa fick den när han var med i brukshundsklubben med våran hund som vi hade ! Började gråta när jag läste denna dikten faktist , saknar våran gammla gubbe även om det var snart 7 år sen han sprang ut på e20 och blev överkörd :( !

En kall nos.
Ett par fuktiga runda ögon.
En varm blick.
En tass som lyft och ett huvud som läggs på sne.
Öron som försöker uppfatta och förstå ...
Din hund.

Han bad inte att få komma till dig.
Han bara kom för att du ville ha honom.
Han kom till dig för att ge dig vänskap ,
då andra sviker,
sympati då andra är emot dig,
trofastehet då andra beaktar dig.
Han kom för att ge dig kärlek,
då du känner dig utelämnad ,
sällskap då du är ensam.

Han gör dig på gott humör så du är ledsen,
tar emot dig med ett glädjetjut
då du äntligen kommer hem.

Han är någon som behöver dig,
någon att smeka , leka med
och ha roligt tillsammans med.
Han är beroende av din omtanke
och din kärlek.
Han protesterar inte
då du missförstår honom.
Han är utlämnad till dig
på gott och ont.

Han ger dig sköna,
avkopplande promenader.
Han ger dig sällskap.
Han ger dig kärlek och glädje.
Han vaktar och skyddar dig.
Han varnar om främmande kommer.
Han överger ig inte så länge han lever.
Han ger dig trygghet.

Vad ger du?


(saknar dig gubben !)

William !!

Grattis unge !! Imorn blir du ett helt år !
Du är en liten person som jag beundrar , du hittar alltid på en massa tokigt !

detta är för precis ett år sedan ! Liten och söt var du pluttis !


Och så här ser du ut nu , ett helt år senare ! PONKAS !!


(älskar dig lill pojken ! )

//thegirlsandra

Akuten !

Som ni alla redan vet så tränade jag för Johan Lundh igår . Det gick super farm till Bork slängde av mig , som tur va så va inte smällen så överdrivet hård men med min vanliga otur så landade jag ju givetvis på huvudet :( fick till en början jätteont i nacken och mådde illa :( Då sa folket i stallet till mig att gå å lägga mig och inte springa runt . Så jag la mig på en säng inne i ''fikarummet'' och då började ringandet , mamma ringde till ambulansen så de fick komma och hämta mig ... De satte på en krage så att jag inte kunde röra på nacken ifall de skulle va nåt brutet elr så , och den fick ja ha HELA kvällen ! **suck** ja å så blev de ju till att ligga i en säng i 3 timmar ooch röra mig fick jag inte ! Sen röntgade sjukhusmänniskorna mig och så fick ja vänta lite innan svaren kom , och som tur va så hade de bara sett att musklerna i nacken var ordentligt sträckte och att handleden var stukad ! SKÖNT ATT DE INTE VA VÄRRE !!
klockan var väl typ 12,30 elr nåt när vi fick åka hem och då blev det Donken ! va ju hungrig som fan ! hade ju inte ätit sen 12 på dagen :P

Nä om man skulle ta och hoppa in i duschen ?! Hann ju inte duscha igår så har grus överallt :S inte skönt !!

Kul ... inte



//thegirlsandra

ibland asså..

Ibland blir man ju bara så trött asså... det är fredagkväll, och ALLA då menar jag verkligen ALLA är huuur osociala som hellst ! Tillochmed ens kille :S INTE KUL ! men men man får väl stå ut eller gå och lägga sig , men va fan klockan är ju bara halv 11. Och ja e inte trött . Springa kan jag inte göra heller för ja ahr redan duschat och det börjar bli kallt ute ..

Näe känns som att jag får göra ett ordentligt försök med att få kontakt med min kille åtminstånde , fast oddsen för att de ska gå e rätt låga...
Nä nu ska jag nog kila ner och prata lite med pappsen , har inte gjort det så överdivet mycket idag !

Puss och god natt folket !

Älskling !




Stunder av stillhet ,
ett ögonblick av ro ibland.
Stunder av lycka , att bara ha varann.

Det är en rikedom att få älska och att älskas.
Vår kärleks sårbarhet ,
är det vackraste jag vet.

Du ligger här bredvid,
och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig är det vackraste för mig


Erik du är den bästa för mig , älskar dig ! (L)

Naglar !

Ni vet ju allihop att jag har pratat om att jag använder den där ''Myrraoljan'' från Depend , och jag kan säga att det är det bästa som finns i min bytta med nagelprodukter !
Det stod ju på den att den skulle stärka och göra så att naglarna växer snabbare och det har dom gjort oxå ! Så in i bänken ! Nu känns det ju faktist värt at spara naglarna så de blir långa och fina utan att de spricker , skivar sig eller går av... innan jag började använda oljan så var mina naglar kassa. De tålde ingenting och sprack bara jag stötte i dom i något . Men det slipper jag nu och priset på den lilla flaskan var ju helt klart värt det . Ni kan ju räkna med att jag kommer fortsätta använda den så länge det bara går , och för er med naglar som spricker m.m så råder jag er att använda denna produkt !




//thegirlsandra

En dag med endast sång !

Idag har min skoldag bestått av endast sång typ :) Vi har övet hela dagen på alla ABBA låtar som vi ska sjunga i maj , det gick riktigt bra tycker jag faktist !! ;) Jag måste ju ge en stor applåd till Lovisa som ställer upp för oss son sjunger varje fredag ! Hon gör ett super arbete och det betyder nog en hel del för oss alla i musikprofilen !
Hoppas hoppashon kommer och kollar på våra framträdanden oxå !

Efter skolan blev det glass med David , årets första glass på Lejonet & Björnen minsann :D det fick bli en ''polkakula'' i min bägare , muuums ! Sen var det hem och vila upp sig lite innan ridningen ;) Jag red min lilla Bork idag ute för första gången i år :D Jag kan ju lova att han tyckte de va riiiktigt roligt , brommsen va lite sådär . Men men de gick ändå kanon bra och han gjorde sitt bästa i vanlig ordning ! Och nu sitter jag här och laddar inför morgondagens träning för Johan Lundh :D ! De ska bli riktigt roligt och en mycket bra erfarenhet :)



Boken , hoppas han gör sitt bästa imorn nu och är lika duktig precis som vanligt ! (L)




//thegirlsandra


Ordspråk !

'' Lyckan kommer till den som skrattar ''

Detta var veckans ordspråk !

låt




....

:'(!!

Jag vill bara bort , förvinna , vad som hellst !! bara för stunden skulle räcka !

Snart lov !

Äntligen , nu är det snart lov ! 9 dagar utan skola ! De kan lixom inte bli bättre just nu . Känner verkligen att jag måste vila upp mig lite, sleeeten !!
Det blir 9 underbara dagar som förmodligen kommer spenderas så mycket som möjligt med Erik (L) kan ett lov bli bättre än så ?! Nä skulle inte tro det va ;) (L)
Jag ska se till att sova så mycket som möjlig nu på lovet iaf, sover inte så överdrivet mycket på veckorna , lägger mig i hyfsad tid men somnar verkligen inte direkt :/ man ligger och funderar på allt mellan himmel och jord, och det känns inte alltid så bra om jag ska va ärlig :( men men that's life ..

Imorn ska vi repa införa ABBA konserterna hela dagen , 8,00-11,20 så det blir till att dricka flera liter vatten så halsen håller sig. Men de ska blir riktigt kul i vilket fall , sen på kvällen imorn blir det rida , ska nog ha markarbete tror ja , kuligt värre :D

Då vet ni hur min dag var idag då :)

(just det , måste ju ursäkta för de otroligt dåliga uppdateringarna i veckan medn har veeeeeerligen inte haft tid med det , som sagt , det är många bollar i luften nu. Ska försöka göra mycket bättre ifrån mig nästa vecka , och då har vi ju dessutom lov och då tycker man ju att ag borde ha mer tid )



//thegirlsandra

snabbt snabbt !

nu blir det ett snabbt inlägg bara , ska hinna tv'ätta håret och käka lite innan jag lägger mig kanske :D
Dagen har vart bra , riktigt bra faktist om man tänker efter , har inte gått på så överdrivet mycket skämt faktist :) De e ju faktist första april idg , alltså 15 dagar kvar till ja fyller ;)

Jag kom precis hem från Erik och hamnade som vanligt här ! Dagen med honom var huuur j*vla bra som hellst ! Asså just nu känns det som att det blir bara bättre och bättre mellan oss ?! Och det hoppas jag att vi är 2 om att tycka :*
Det blev mycket mys idag eftersom vi förmodligen inte kommer träffas förän på lördag , tidigast !
Men men de ska vi nog klara älskling :) (L)

Näe nu måste jag kila , vi hörs folket !!

In my eyes are YOU the most beautiful thing !


//thegirlsandra

RSS 2.0