Erik <3

Just det , får ju inte glömma att skriva några rader om att ja va hos Erik idag :) Det var mycket mys som vanligt när man är där och han hade laddat med en mycket bra film , tyckte ja iaf ;) YES-man hette den och den gick ut på att säga ja til allt :P Erik den stackarn har ju blivit sjuk han oxå , elr han hade lite ont i halsen idag , och de va ju så min förkylning började. Så jag skulle inte bli förvånad om de e ja som har smittat honom :( vi får iaf hoppas på att han inte blir riktigt så snorig och hostig som jag är , det gör riktigt ont i lungorna när ja hostar nu :( fick ju en del attacker när ja va hos Erik :/
Jag kan ju känna att man ändå kände sej nästan frisk när man låg breve mysigaste killen :) han helar en verkligen kan ja säga ! <3
Tack för en bra dag Erik (K)(L)



//thegirlsandra

Melodifestival bidragen !

Tänkte skriva lite om alla bidrag även denna vecka :)


Agnes
Denna låten var faktist en av de bästa ikv, de va en ganska typisk ''Agnes låt''.
Jag gillade hennes kläder väldigt mycket ! Det såg elegant ut och de va ett bra framträdande!


Star Pilots
Hehe , detta va najsiga pöjkar ;) De hade oxå ett mycket snyggt ramträdande men låten va ju riktigt kass. Tyckte inte riktigt att den passade han som sjöng...men men de e ju så med denna tvälingen , det är ju inget seriöst längre utan de verkar som vilken artist som hellst får ställa upp med precis vad som hellst.

Sussane Alfvengren
Alltså låten i sej var riktiiiigt seg , men texten , den va hur fin som hellst jag gillade verkligen den. Så jag koncentreade mej mer på att lyssna på den ist för melodin.
Annars tycker ja inte att hon hade i melodifestivalen att göra, asså hon stog ju bara där och ville få ur sig de hon skulle så fort som möjligt.

Anna Shalene & Maria Haukaas Storeng
Det här var den klart bästa låten på hela kvällen. Här stämmde allt , framträdande , artister och sång. De sjöng väldigt fint ihop. Både texten och melodin var fin. Det var ju bara synd att dom inte gick vidare ! det blev jag faktist lite sur på , asså hur röstar svenska folket egentligen ?! Aja , inte mycket att göra åt , BRA JOBBAT ÄNDÅ FLICKOR !

Thorleifs
Har har jag verkliegn inga kommentarer , elr jo en, DÅLIGT !!

Sarah Dawn Finer
Hon var lite utav en besvikelse , det har stått i typ alla tidningar att hon skulle va så himla bra men de tycker ja inte att hon va. Hon va iaf en av dom bästa med tanke på det startfälltet som var. Tyckte det blev lite mycket med att hon skulle stå på den där höga saken.
Annars var väl låten ganska fin och hon klarade av deb riktigt bra.

Next 3
Detta var oxå ett bra bidrag med fina pojkar ;) Det som var bäst i deras låt var refrängen , det andra var lite för pojkaktigt och det lät väldigt oruttinerat. Tyckte det var bra gjort ändå för att vara första gången i emlodifestivalen.

Malena Ernman
OMG säger jag bara ! asså va e de för stil att blande opera med värsta ungdoms dunkadunkat va ? nej ja fatta mej verkligen inte på denna låten och tänker inte lägga ner på att göra de heller !
Blä på detta bidrag !

vad tyckte ni om kvällens alla bidrag ? Skriv gärna en rad ;)

//thegirlsandra


Lyckad kväll !

Gårdags kvällen blev mycket lyckad tycker jag iaf :) det va gött att komma ut och röra på sig lite :) De va ju lite över en månad sen ja va ute sist :P När vi väl kom till Olins satt vi å kolla läget lite å väntade på att en bra låt skulle komme , de tog en braa stund ! Medans vi satt där så han Erik , Amanada och Jakob komma å då blev de till att säga HEJ till dom :) Sen när de kom en bra låt blev de dans för hela slanten :D de va trångt som fan på dansgolvet men det hör väl till kan jag tro ;)
Efter ett tag blev vi trötta och gick och satte oss , då kom det en tjej med en kamera och knäppte ett kort som förmodligen inte kommer se allt för bra ut på oss:P de va jag , Erik , Amelie och Mathilda som fick stå ut med detta !  Så nu får väl kolla på Olins.se om ni ser oss :) . Sen blev det givetvis mer dans och på slutet av denna kväll släppte jag och Amanda loss riktigt ordentligt ! De e så typiskt oss :D men de va fett najs iaf ;)
Så nu vet ni lite om våran kväll som va mycket bra ;) det kommer givetvis göras om , iaf från min sida ;) !
Nej nu måste ja ner å diska så ja kan åka å ta hand om min lilla sjukling. Erik lyckades ju dra på sig en förkylning han oxå :( STACKARN !

Girlsen :)


Wihooo!


Mee!



//thegirlsandra


Brudarna !!

Nu så e vi färdig fixade :D alla blev mycket fina , Amelie och Mathilda ser ut som små änglar med sina lockade hår :D jag hjälpte dom med detta och blev faktist väldigt nöjd :D Själv så körde jag på det vanliga , plattat xD
Nu flummar vi runt i väntan på Mathildas pappa som ska komma och hämta oss , han kommer nån gång runt halv 11 , INTE LÅNGT KVAR NU !!!
Man är ändå rätt taggad för att vara sjuk , de trodde ja faktist inte för på dagen idag kändes det faktist som att ja skulle ge upp :( men jag har nästan alltid vart en kämpe när de gäller saker som ja verkligen vill göra så vrf skulle jag ge mej nu ?! ;) Amelie och Mathilda har verkligen gjort ett bra jobb med att tagga mej , puss på dom (L)
Nej nu e det snart avgång till stan som gäller så ha får säga godnatt för idag PUSS PÅ ER FOLKET !!!



//thegirlsandra

Oliiiiins !!

Äntligen äre fredag ! Har gått och längtat efter denna dagen vääldigt länge ! De va ett bra tag sen man fick släppa loss ordentligt , och ikväll gäller de !
Nu sitter jag och väntar på att de ska bli varmt i pannan så ja kan duscha , sen blir de till att plocka iordning lite grejjer som ja måste ha med mej , ska ju till amelie och ha lite ''innan Olins mys'' ;) ! Kvällen kommer ju spenderas med ammi och thilda och ja tror / vet att de kommer bli bäst ! De kan inte bli nåt annat me de tjejerna :)
Tycker de e lite segt att ja har blivit sjuk :( känns som att man tppar orken lite till att verkligen gå men ja tänker inte ge mej nu , har ja väl bestämmt att ja ska gå så ska ja f** göra de oxå ! Jag har ju köpt alla kläder och nästan bestämmt hur ja ska ha håret , och då kan man ju inte bara ändra sej sådär ...nej de går bara inte !
Vi får hoppas på att människorna i min omgivning kommer få mej på bättre tankar och glömma bort att näsan rinner 24/7 :P ;)
Erik kommer ju ikv oxå och han får en alltid på bra humör :) sen vet ja ju inte hur nykter *host* han kommer va men vi får iaf hoppas på att han känner igen mej ;) vilket ja tror han kommer göra iaf :P

Kan ju passa på att berätta lite om skoldagen medans ja ändå sitter här ! Den började ju som alla andra fredagar gör med profilval musik :) det va riktigt kul för en gångs skull. Vi håller ju på att tjöta ABBA som vanligt , men nu har det blivit lite extra kul att göra de faktist . Men de kan ju va för att vi ska ha 2 stora uppsättningar med våran föreställning på ''Rosers salonger'' någon gång i maj :D  ALLA ÄR VÄLKOMMNA ATT KOMMA OCH KOLLA !! Det är mycket mer än just de två uppsättningarna som ska hinnas med, de e vårsoare och modevisning oxå : och ja ska va med på allt för att musik profilen är inblandad i allt som händer på skolan typ xD
Aja de ska iaf bli mycket kul och ja kommer nog lära mej en hel del undertiden oxå :)


Nej folket nu har ja tjatat nog , jag återkommer senare ;) pussen !<3



//thegirlsandra

Sjuk :(

Usch , idag e ja sjuk och hemma från skolan :'( alla tycker de e så gött att sinnta hemma ch glo när man e förkyld och sånt men de tycker inte jag ! Manblir junhelt instängd och man känner sig stressad över det man missar i skolan. Tur att det är tordag idag då , då har vi inte så många lektioner som man har genomgångar och sånt på utan jobbar mest självständigt ;) jag har ju med mej alla böcker och sånt hem , så får vi se hur duktig jag tänker vara ! om ja gör som elr inte :P
Aja nu ska ja sluta gnälla ;) sitter ju faktist här och skriver med självaste Filip på msn , de va ett bra teg sen vi pratades vid, så man vet aldrig va de kan bli för samtalsämne.

Imorron är det Olins :D:D känner mej ju så himla taggad nu när ja blev sjuk och allt , men ja tänker inte ge upp och ja ska verkligen gå , även om ja så ska behöva gå dit men 40 graders feber !! Här ger vi oss inte , och den bästa medicinen får ja imorn när ja träffar min Ammi <3 och med henne ska ja spendera hela kvällen :D !! det kommer bli bäst !
Asså jag är så sjukt nöjd med mina kläder som ja köpte till denna kväll :) iaf kjolen , den va ett riktigt kap , lite dyr men ja älskar den verkligen så ja får de till att va rädd om den ! Fan om det bler en fläck på den , så blir jag verkligen inte glad ! Ska ju ha den när vi ska på Scotts å allt så den måste hållas fin xD (tror inte ja kommer lyckas med det men men ... )

jag återkommer , kommer säkert spendera mesta delen av min lediga tid här framför datorn idag !

Puss på er folket !!!



//thegirlsandra

Tröga onsdag !

Usch , idag var nog sen trögaste dagen på länge känns det som  ''/ men jag tror de kan bero på att ja håller på att bli sjuk  !
Aja dagen började iaf med ett skänt so pass som vi inte gjorde så mke på ;) sen var de ju bara tråååååkiga lektioner t.ex engelska , där hade vi oförberett prov på grammatik :S å svenska där har vi börjat med muntliga nationella prov  :( men det ska säkert gå att genomföra som oxå.
Efter vi hade ätit skulle vi kolla på teater ''Högklackat'' hette den ! Den hade väl sina poänger men annars tyckte ja att den va sjukt seg ! :O den va ju typ 2,5 timme lång elr nåt så man va ju rätt trött i rumpan efter den kan ja ju säga xD sen va de tillbaka till skolan och ha en så himla onödig studietid , 45 minuter bara :P
Jag åkte hem precis som vanligt , och va väl hemma vid typ kvart i 4 elr nåt , så städa ja å åt och grejja. Sen kom Erik och gjorde min dag riktigt bra :D de va riktigt mysigt , han vet verkligen vad han ska säga och göra för att man ska bli frisk på bara några sekunder :D Den grabben e helt underbar ! <3 han åkte hem precis och jag saknar honom redan !!

puss på ett bra slut på dagen !




Asså kolla ögonen på grabben , vadå HUNDÖGON !! man smälter med en gång !


//thegirlsandra

Promenaden avklarad !

Promenaden är nu avklarad , och som vanligt blev den med bästaste Amelie !  De va gäörr att få prata av sig lite , har verkligen inte vart min dag kan man säga :( usch, det känns som att många har fått stå ut med mitt otroligt dåliga humör idag :(
Men men , snart blir det Semla med pappa iaf :) det är ju faktist semeldagen idag :D lucky me , kan behöva tröstäta lite känner ja ;) ''/

Btw : får ju inte glömma att säga att ja har fått en lidköpingsbo till broschaaaa xD bara så alla vet e han cool ;)

puss på dagen !



//thegirlsandra


Dagen !

då var även denna otroligt seega dag avklarad då ! skönt det !
Det var ju skola idag precis som vanligt , de va la ändå gansk behagliga lektioner , svenska , estet , idrott (bad) och de sista va studietid. kan ju säga tt den studietiden va rätt värdelös med tanke på att ja Amanda och Lisa satt å pratade om en massa saker :) som vanligt :P
När jag kom till stationen stog mamma och pappa där och väntade på hennes buss. Hon ska ju åka till min mormor ett tag och hjälpa henne med en massa saker :D då blev det att säga hej då för en hel vecka ;) detta betyder alltså att ja å pappa har MF (MammaFritt) ! Undra vad vi ska hitta på dåra :)
När jag och pappa kom hem blev det korv +o( usch på det , sen började jag med mina läxor ! och nu sitter jag här :)
Ska ut på en liten promenad med bästaste amelie snart , ska bli redigt gött att prata av sig lite :)
Skriver senare igen :) puss på er sålänge !



//thegirlsandra

Melodifestival bidragen !


Velvet
Ja ni , velvet är ju alltid velvet ! Alla hennes låtar låter nästan precis likadant ! Jag tyckte låten hon sjöng igår var riktigt seeg ! Hela grejen va verkligen för mycket !

Rigo feat. Topaz sound & red fox
KATASTROF ! asså det är en svensk melodifestival! Vad gör då en reggae inspererad låt här ? Nej det här bidraget var riktigt illa ! De kunde ju inte ens svenska !

Molly Sanden
Hennes låt var väl ändå okej , jag tyckte iaf att det var ett utan som starkaste bidragen denna kvällen.
Måste ju bara fråga om det bara jag och Amelie som tycker att hon har gått upp lite i vikt och blivit lite mulligare ? Tycker inte att det är nåt fel på det men ändå ?!
Aja tillbaka till själva låten ! Den var ganska lik mollys andra låtar , men hon gjorde den bra. Rösten höll väl kanske inte hela vägen , tycker ändå hon ör duktig för att va bara 17 år ;)

E.M.D
Dom här killarna var ju klart bäst denna kväll :) Det är lite klass på dom. De vet vad dom håller på me och deras låt va den ända som man fattade nåt av ! Deras klader var väl lite...speciella !? men det hindrade inte pojkarna från att göra ett bra framträdande. Jag tycker att de va helt rätt att de gick direkt till final ! Hejja er pojkar !

Mikael Rickfors
Och nu undrar ju jag vem detta är ?! har aldrig hört talas om och jag kände inte att det var något jag direkt hade missat ! Hans låt var ju helt död precis som han själv, ja menar vart tog utstrålningen vägen ?
Gubbar hör inte hemma på scenen !

Maja Gullstrand
Smörigt må ja säga ! Detta va nog den låten som va jobbigast att lyssna på , de va ju samma samma samma hela tiden , och sånt pallar ja bara inte !
Hon var ju riktigt fin att kolla på faktist, hon hade fin kropp men döljde den i en klänning som va typ 4 nummer förstor :( jag tror att hon skulle ha mycket störra chans om hon hade haft en bättre låt och lite mer go i sej ;)

Sofia
Asså denna männsika fick man ju verkligen gåshud av ! Jag fattar verkligen inte vad hon hade i melodifestivalen att göra ! Är det en svensk tävling så ska man inte ställa upp med ett bidrag som e på grekiska ! Nej , detta var ingen höjdare alls , och sen va ju Madonna stuket lite tillgjort  tycker jag!

BWO
Tyckte ändå att låten var rätt okej! Det var väl inte riktigt vad BWO brukar göra men de lyckades.
Deras kläder var väl det som man la märket till mest .. de va ju lite utöver det vanliga ! Men men de låg iaf gansk högt på min lista över vilka som va bra och inte just denna deltävlingen .

Vilka tyckte ni va bra / dåliga då ? Vill allt höra era åsikter oxå :D

//thegirlsandra


Shopping dag !!

Då var shopping dagen avklarad :D jag hittade ingen klänning :/ men det fick bli en kjol och ett linne ist :) men det blev faktist riktigt snyggt :) ! det blev inte så mycket handlat som ja hade tänkt mej men de va så himla tråkigt sortiment överallt ! Jag är nöjd med det ja köpte iaf ;)
Det som var mysigast med den här dagen var ju att den spenderades med dom man tycker om mest :) Erik , mamma och pappa :D elr ah , jag och Erik gick ju mest för oss själva men de var ändå lite mys att åka med allihop :)!
När vi kom hem var det svinkallt i huset ! så det fick bli till att värma sej under täcket ett tag och kolla på en massa doktorsprogram ;P  Det var faktist ett som var riktigt intressant tyckte jag iaf , Erik tyckte nog att ja va riktigt osocial då  !
Det handlade om en tjej som hade blivit skjuten av sin kille och blev träffad i ansiktet. Halva hennes ansikt var borta , STACKARS henne säger jag bara , programet slutade iaf bra . Doktorerna fixade hennes ansikte såp det såg mer normalt ut ;)
Sen när klockan var typ 18,00 gick vi ner och åt. Det blev Tacos <3 sen runt 19,00 gick vi bort til Amelie för att kolla på Melodifestivalen :D mycket trevligt !
Det blev en lång kväll kan man säga :P jag och Erik va inte därifrån förän typ 00,00 :)
Det fick avsluta våran dag som var underbart mysig :)

Tänkte skriva lite om bidragen i gårdagens melodifestival men det får bli lite senare ;)

puss på er sålänge !

Här är då linnet och kjolen!



//thegirlsandra

Shopping !!!

Imorn ör det shopping med bästaste Erik , mamma och pappa som gäller :D det blir Trolhättan , det var ett braaaaaaa tag sen man shoppade ordentligt :) ska se om ja hittar något nytt till Olins och Scotts som är snart ;D
Jag står verkligen i valet och kvalet om ja ska köpa en riktigt fin klänning elr om ja ska nöja mej med en vanlig tunika ?! någon som kan hjälpa mej i detta otroligt svåra beslut ?!
Jag kommer givetvis uppdatera mig imorn och visa vad ja har köpt :)

Puss och god natt !



//thegirlsandra

Misslyckat försök med uppdatering ...

Okej , nu får ja berätta lite nogrannare vad som har hänt i veckan!
Jag tycker att veckan har vart hysad lugn ändå...jag har ju som sagt vart en del saker att göra men det har inte haft speciellt mycket med just skolan att göra. VI har haft 2 ''prov'' och det har ju inte vart så himla ansträngande , det var lixom prov som har blivit flyttade så ja hade ju redan övat på dom så ja kunde dom xD.
Veckan han mest gått ut på att ömgås med folk i skogen typ :P har ju vart ute med Amelie , Erik och Patrik 2 dagar och sen va ja ju ute med amelie en dag själv och erik en dag. Så jag kan ju säga att mina ben är helt slut nu :P . Aja de har iaf vart en hel trevlig vecka och det har framförallt vart  mycket skratt ! Det är nog det som har fått veckan att gå så snabbt som den har gjort :)
Vi får ju inte heller glömma att Amanda fyllde år i Onsdags :) 16 bast :D , GRATTIS UNGE !!!! (L) man kan ju undra vad man ska köpa till henne ?! kom gärna med förslag ... :)
Jaha asså jag kommer verkligen inte på vad jag har gjort mer i veckan så jag fåg nog ge upp med mitt ''uppdaterande'' vad det gäller den här veckan. Jag får helt enkelt se till att skärpa mej till nästa vecka och uppdatera mej åtminstånde !

Puss på folket !




//thegirlsandra

Dåliga uppdateringar !

Oj oj vad dålig jag har varit på att uppdatera mej nu det senaste :O! Det har vart extremt mycket att göra i veckan ! Det har vart läxor , kille och promenader om vart annat. Veckan har iaf vatt väldigt trevlig och det har blivit mycket skratt :D det mår man bra av ! 
Veckan har gått väääldigt snabbt , man hann knappt komma igång förän den var slut igen ! skönt det ! :D
Nu får vi se om jag hinner uppdatera mej i helgen , har ju en del att skriva om med tanke på att jag typ inte har skrivit nåt här i veckan. SLARVIGT AV MEJ !
Jag kna ju börja redan nu med att berätta lite vad som händer i helgen . Idag (fredag) har det vart skola. Denna dagen började med musik :) roligt roligt. Vi fick reda på idag att vi ska göra 2 stora föreställningar på Rosers salonger i maj. Vi håller ju på att jobba på våran ''Mamma  mia'' konsert , den kommer förmodligen lika filmen lite. Sen efter detta skulle vi åka skridskor , hehe , det gick ga´nska bra :D jag ramlade inte en enda gång ! Wiihoo :) !
Och nu sitter jag här hos min syster och skriver :D senare blir det stallet , vi får ju se hur det går , med tanke på att mina ben är helt slut efter , sammanlagt 5 timmars promenad i veckan , TRÄNINGSVERK ! Det är ju bara dressyr så det ska nog gå.. man får ju tänka på det vältränade resultatet :)
Inegn bild nu efter som ja sitter vir min systers dator  !

//thegirlsandra

Lyckad Tisdag !

jaha , dagen blev väldigt lyckad faktist :)
Det böjade ju som vanligt med skolan. Första lektionen var Svenska , då fick vi en bok som vi ska läsa och eftersom att läsa inte är min favvo så har jag en känsla av att boken inte kommer bli utläst till utsatt datum , som vanligt :P Sen  var det ett lååångt estet pass , då fortsatte jag att måla på min bild som jag har börjat på. Jag blev väldigt nöjd och har arbetat med många olika färger :P Sen var det gympa , då hade vi en vikarie så det blev inte mke ''idrottande'' :P Sen var det en hyfsat slapp studietid , då blev det mest prat med Amanda och gänget ;)

Efter skolan blev det till att göra läxor ... seegt !! Men allt kändes mycket lättare när bästaste Erik sa att han ''kommer om en stund'' . Då blev det promenad med honom en stund. Sen kom vi på att vi kunde fåga Amelie och Patrik om dom ville hänga med och det gjorde dom ju givetvis :D Vår ''lilla'' promenad blev på 2 timmar :D det blev mycket prat och mycket skratt som vanligt !
Jag kan ju säga att det blev väääldigt kallt typ 10- elr nåt :P men vi fick gå oss varma och stundtals så lyckades vi faktis , de va bara Patrik som frös som en liten hund på slutet.

Puss på er folket !!



//thegirlsandra

Promenad / löpning !

Det fick bli en runda i Petersburg med hjärtat idag :D det var mycket mys att spendera tid med grabben idag ! Hade faktiskt saknat honom en del sen ja träffade honom sist :/
Men men , det var iaf riktigt gött att röra lite på sig för en gångs skull , ska nog faktiskt införa det i mina rutiner. Det är aldrig fel att röra på sig och sen vill man ju va i form till sommarn ;) då blir mke sola och bada !!

Puss på erik som gjorde min kväll !! (L)




//thegirlsandra

Första dagen i skolan efter lovet !

Jaha då var första dagen efter lovet i skolan avklarad då :)
Det kändes faktist riktigt bra :D jag var uppe i tid imorses , och jag slapp springa till bussen  :) Dagen började med en lite halvseg mentorstid , den e rätt go att ha på måndagmornarna , liten mjukstart kan man säga ;) sen var det no och so , som gällde innan lunch . Till lunch blev det nån vidrig fiskgryta ,, den va verkligen ingenting att ha :) efter detta var det en estet lektion som var på schemat ;) det var bild , och vi håller på att måla av olika bilder , jag börjar faktist bli lite nöjd över min :) va lite skeptisk till den i början men men .. Sen var det matte , den lektionen är så kort så man hinner typ inte göra något  och siste lektionen var en vanlig studietid , den pratar 26 av 27 elever bort så då kan ni ju tänka er att det inte blir mycket av de lektionerna :P
Man är rätt slut efter första dagen i skolan , man kan ju undra varför egentligen , man tycker ju att man borde va van även om man har haft lov lixom ,, men tydligen inte :p
Nu är de duschen som gäller för mig , skriver sen igen ;)
 Puss så länge ;)




//thegirlsandra

Promenad!

Jahaa gott folk då var promenaden med amelie avklarad :) det blev som vanligt mycket skratt och mycket prat ;) samtalsämnet var givietvis killar ;) jag börjar undra om man verkligen kan ''prata klart'' om dom, det verkar ju som det finns saker hela tiden om dom! Båda bra och dåliga...
Just det , vad tycker ni om anonyma kommentarer ?
om jag ska vara ärlig så tycker jag att det otroligt omoget ! har man en åsikt ska man våga stå för den oxå  ! för nu är det ju inte så att vi bloggare är dumma ... era IP nummer loggas och vi kan hur lätt som hellst ta reda på vilka ni är ! så ta nu och väx upp och stå för de ni vill säga !!


puss på er folket !


jag och ammi :*<33


//thegirlsandra

Städning!

Idag har Sandra vart mycket duktig ! Trot eller ej men jag tog mej faktist tid att städa mitt rum ! Det var välbehövligt, man kan ju säga att det var ett tag sen jag gjorde det sist ! Nu hittade jag alla min a linnen och mina jeans som har vart ''borta'' i typ en månad eller nåt ! Me happy !
Det tog ju en stund att jobba sig igenom massorna med kläder som låg i hela rummet , jag hade verkligen hela garderoben på golvet , soffan och i sängen . Skönt att allt är på sin plats igen så man förhoppningsvis hittar det man söker nästa gång ! 
Hehe min coola mamma åkte precis in till stan föra tt prova på magdans med sina väninnor , det ska bli mycket kul att höra hur det var när hon kommer hem :) !
Snart äre promenad med Amelie som gäller så nu måste jag gå och göra mej iordning!
Kommer bilder och några rader om detta senare :)

Puss på er såläge ;)




En bild på det nystäda rummet :)



//thegirlsandra

Amelie !

Jag bara måste skriva om Amelie ! Det är svårt att säga precis vad man känner när hon står framför en , man blir verkligen mållös av att bara se henne !
Jag har nästan förlorat denna flicka en gång och det var sjukt jobbigt , hon har vart och är en del av mej sen en lååång tid tillbaka. Jag kan prata med henne om precis allt ! Hon lyssnar och står ut med nästan vilken skit som hellst ! Jag vet inte hur många gånger jag har vart arg på henne för saker som verkligen bara är skit men hon har snällt lyssnat och efteråt har hon bara skrattat och allt är bra igen !

Det är jobbigt att se sin Amelie må dåligt :/ jag skulle kunna sätta mej ner och gråta bara av att se henne nere :/ Det är inte Amelie , den Amelie jag känner skrattar åt nästan allt ! Jag önskar att ja kunde göra något för att hon alltid skulle va så glad som ja vet att hon egentligen är.

Aja syftet med detta inlägget var att ni som läser ska förstå hur viktigt det är att ha någon som Amelie , som man kan gå till om precis allt ! Det är inte alltid man kan prata med sina föräldrar om saker och ting, då är det bra med vänner.
Men lägg på minnet att ingen har e som Amelie :)(L)(L)




//thegirlsandra

Allahjärtansdag !

Den här dagen blev hur bra som hellst !!
Dagen började med att jag vaknade upp hos Amelie :) asså man kan nog inte vakna upp på nått bättre ställe än just där , på golvet, på en luftmadrass hemma hos Amelie !
Jag gick väl upp runt kvart över 11 och började stöka runt i rummet , då först vaknade Amelie :P Stackarn att behöva vakna av det.  Vi hade ju nästan precis somnat när det var dags att gå upp igen, vi somnade vid 5 tiden , så vi var rätt sega.
Min kära far kom och hämtade mej vid halv 12 ungefär, skulle ju in till stan och träffa bästaste Erik vid ett ! Det blev MYCKET stressigt ! Jag hade ju bara 1,5 timme på mej att göra mej iordning och det var ganska svårt att få huvudet till att hänga med efter en natt med lite sömn. Och som vanligt när man har bråttom så hittar man inte det man ska och håret/sminket blir bara skit ! Jaja , jag var iaf i stan till ett och där stog Erik och väntade på mej redan ! Han e snabb han.
Det blev en mycket mysig middag på Da Vinci ! För att va på en lördag så va de faktist ganska mycket folk där, trevligt , trevligt.
Vi var väl där i en timme kanske ?! Sen kom hans mamma och hämtade oss.
Väl hemma så blev det en riktigt rysare , höll på att skita på mej flera gånger om xD tror faktist att Erik blev lite skraj ibland också :) han ska ju va så cool när de gäller sånt annars :)
Dagen va iaf massa mys ! <3
Tyckte väldigt synd om Amelie som fick sitta alldeles själv :( det var hårt att en älskling fick sitta själv på allahjärtansdag av alla dagar :/  Jag får hoppas att det värmer henne lite att ja iaf tänkte på henne ?! :)

Var det någon som såg melodifestivalen ? Missade ju den :/

Puss på folket !!


//thegirlsandra

Mys med Amelie

Ja folket jag tror inte att ni kan få en bättre dag än vad jag har haft idag !
Amelie , den tjejen säger jag bara  ! Hon är oslagbar! Hon är en kompis som jag har haft lite till och från kan man säga , det har gjort otroligt ont de gånger man har vart på gränsen till att förlora henne ! Men de gångerna jag har fått tillbaka henne har hjärtat jublat ! Nu har jag bestämt mig för att behålla henne och det blir för en lååååång tid framöver!<3 
Nu sitter jag och denna underbar tjej och skrattar åt precis ingenting , allt blir så mycket roligare när tröttheten slår in ordentligt :D men trevligt äre allt <3
Det blir till att nana över här inatt ;) tror inte att det kommer bli så mycket sova men det är det värt , jag kan ju säga att jag och Amelie har tusen och en saker att prata om !

Imorn är det allahjärtansdag :D den ska spenderas med bääästa killen ;)! Det blir en mys middag på DaVinci till att börja med ,sen blir det till att åka hem till honom och där blir det förmodligen film och massa mys :D inte helt fel !
Han fick ju som sagt uppgiften att planera denna dag , och jag tycker han lyckades riktigt bra faktist :) 
Blir det så bra som det låter, vilket jag tror det kommer bli,  så kommer han få sköta planerandet när det gäller våra aktiviteter framöver. Jag kan ju säga att jag är kass vad det gäller planering så det är tur att man har nån som kan göra det åt en ;) 

BTW: tycker ju lite synd om Amelie som får sitta alldeles ensam ;/ hoppas det hjälper henne lite iaf att hon får vakna upp med mej ?! :) Hon e ju min älsklingstjej när allt kommer omkring ! <3




Jag och Amelie :)


// thegirlsandra


Sommarjobb!!

Är det någon som vet vad ni vill jobba med i sommar ?? Jag känner mej helt lost i detta, det finns så många alternativ! Hellst så vill jag jobba med människor , vill inte ha något tråkigt kommunjobb ! Rensa rabatter e ju sjukt tråkigt å tänk då att göra det hela sommaren ! :O NEJ , det går inte !
Finns det någon som vet något roligt jobb där man träffar mycket människor eller rent utav jobbar med dom ??
Jag har kollat på ålderdomshemmet här i byn och där har jag ju vart förut så jag tror och hoppas att jag har en bra chans där ;) Men jag vet inte om ålderdomshem är min grej riktigt , det blir ett ganska enformigt arbete efter ett tag. Men kanske en bra början.
Eller så har jag mina funderingar på att söka i något stall eller så. Det skulle oxå va roligt men ganska så slitigt. Det är så himla mycket jobb och jag vet inte om jag pallar det i 3 veckor eller mer. Det skulle ändå vara en fördel för man skulle lära sig mycket nya saker under tiden ! Det är ju aldrig fel !
Men men vi får se hur det blir med den saken, det är ju bara att söka tills man får något ;)

Kom gärna med förslag på jobb ! Det är alltid bra att få lite tips och råd :D


Jag vill ha sommar !!




// thegirlsandra



En bra början på dagen

Idag kommer det bli en kanon dag :)
Dagen har börjat lite smått med en promenad  , det är rätt skönt att vara för sej själv ibland ! Nu sitter jag här hemma och funderar över  vad jag och Amelie ska hitta på senare ;) det blir ju som sagt övernattning där ikv ;) !

Idag är det ju fredgen den 13e :O så nu vill det till att hålla sig lugn så inget händer och man skadar sej :P :O det vore juh jobbigt !
Imorn är det ALLAHJÄRTANSDAG !! Den kommer självklart spenderas med bästaste Erik !! Man kan ju undra vad han har planerat , han fick ju den äran att göra detta ;) så får vi se om det blir något av det också :D Killar har ju en tendens till att vara ute i sista minuten med allt och man får planera allt själv till sist iallafall för att det ska bli något utav dagen ;)
Men det är väl just det som vi tjejer tycker är charmigt med killar , att de är lite tröga och bara kan göra en sak samtidigt ;) För en sak e ju säkert flickor , Killarna e charmigast när de sitter där på säng kanten och försöker ta på sig strumpan samtidigt som dom pratar , det slutar med att de blir tysta och de får på strumpan ;) det e riktiga pöjka det ;)<3


 Vi hörs ikväll igen ;)
Puss på er sålänge :*



//thegirlsandra


KSS och allahjärtansdagfråga !!

Jaha folket då var även denna dagen avklarad!

Det fick bli ett besök på KSS till att börja med :( usch , stämmningen på sjukhus e verkligen läskig :S och som vanligt fick man vänta typ 20 minuter extra ! När vi väl var inne hos min läkare som förövrigt är utlänning och knapp kan språket höll jag på att bryta ihop! Han var nästan trögare än vanligt och man försod absolut ingenting av det han sa ! (ni får inte tro att jag har något emot invändrare/utlänningar nu, för det har jag inte!) Det måste vara minst lika jobbigt för honom att föklara sej fram till vad han egentligen vill halvt om halvt på arabiska :P
Aja när detta var färdigt fick det bli en sväng till '' Elins Esplanad'' det nya stället i Skövde :D Jag tyckte det var bra att Skövde fick ett nytt ställe , man har nästan tröttnat lite på Commerse! Det är lättare att fördriva tid på Esplanaden ist för Commerse tycker jag , det är inte lika trångt och bökigt där :P

Nu sitter jag här och längtar tills imorron när ja får spendera nästan ett helt dygn med Amelie , det lär bli prat och en massa massa mys + övernattning, EFTERLÄNGTAT !!!

Btw, nu vill jag att alla bloggare svarar !
Hur tycker ni man ska göra , ska man köpa en massa allahjärtansdagspresenter elr kan man bara visa hur mycket man tycker om nån med känslor ist ?
Och om man nu ska köpa nåt , vad ska de va isf ??
hjälp mej nu , jag är förvirrad !!


//thegirlsandra

RSS 2.0