Shopping och små ben !

jahapp , då var man hemkommen efter en mysig dag i Skövde med syster och systerbarn :D alltid lika mysigt att ömgås med dom !

Det var ett tag sedan jag boggade nu men ja har haft fullt upp och sden så försöker jag ömgås så mycket som möjligtmed Erik, han åker ju tilln Eksjö och gör lumpen i 11 månader , och kommer hem kanske varannan helg :( och i mina ögon e de inte mycket tid förett förhållande , meeeen vi får se vad som hnder. Jagf hoppas och tror till nästan 110% att det kommer hålla. För älskar man verkligen varann så tar an sig igenom allt !

Nä nu får ja sluta , vi får se när vi hörs nästa gång och då svarar ja på alla era kommentarer , vilket ja borde ha gjort för läääängesen :blush:

-thegirlsandra-

Hiss / Diss



o. NAGLAR:
Jag har blivit värsta nagelfreaken känner ja , jag fixar och grejar med mina hela tiden :D och nu e dom faktist riktigt fina och Långa!  Hoppas hoppas hoppas de håller sig hela eckan nu medans ja jobbar , annars blir jag lessen..

o. SOLARIUM
Var först mycket negativ till att ligga i ett sådant med nu så e det nog något bland det bästa jag vet.
Man blir så avkopplad och man får va för sig själv !
LOVE IT !



x. PLANERING
Jag blir trött när man ska planera saker och ting, hatar att planera saker , faktist. Och framförallt när någong annan har planerat och sedan inte följer det som e sagt och ändrar på allt i sista sekund....

x. SPINDLAR
Usch ! de sitter 2 jättespindlar vid våran tvättmaskin nere i källaren. ÅH , gud vad rädd jag blev när jag fick syn på dom första gången.
Jag e sjukt ädd för dom , och ja tycker själv att det är lite konstigt med tanke på att dom e typ 1000 gånger räddare för oss och de e ju pyttesmå om man gämför med oss...
JAJA , rädda är vi väl alla?

Blir så trött..

Nu va de hur längesen som hellst ja bloggade igen meen nu har ja faktist jobbat och slitit i nästan tre veckor och ja får ju inte igång på mobl bloggandet heller ! Gaah de blir jag sur på!
Får sätta mig med det ikväll !

Denna veckan ska ja va själv hemma hela veckan :D Rätt skönt att känna att man faktist klarar sig utan mamma och pappa ibland ! Även om man saknar dom sjukt mycket vissa stunder...
Dom är iväg på semester i Halmstad och Malmö , HA DE SÅ SKÖNT MOR OCH FAR!

Erik sa att han skulle va här till 4 , (15,58), tror ja med på....


Man blir sliten av att jobba ...

Solad och fin till trippeltrav ;)

jahapp då börjar även denna dagen lida mot sitt slut ! Skönt de för ja vill sova, Igen ! Jag jobbade ju fram till halv tre sen gick jag och la mig  sov fram till halv 6 kanske sen åt ja och gik iväg å sola :D AMAGAD va brun ja blev säger ja bara ! Äntligen fick ja den färgen ja viljat ha länge , you like it , aight ?
Det blir alla tiders med fin färg till travet som e i helgen , de e ju typ sverigs största travhelg :D nice guys ,synd bara att den niceigaste killen ska va hemma , tjurigt de va att förjla med då :O :(


Målade precis mina naglar oxå ;) me like ROSA ! :D




-thegirlsandra-

Take care of me for once?

Hej snyggingar !

nu ska ja banne mig ta hand om mig lite , har ju tatt hand om andra i en vecka nu och har knappt hunnit duscha känns de som :/ men nu ska de bli ändring på de. Nu ska ja raka benen , göra en hår inpackning och en ansiktsmask :) efter de ska jag fixa mina naglar! Ja , just nu känbns de inte som att kvällen kan bli bättre.

Dagen på jobbet idag gick hur snabbt som hellst känns de som , ändå så jobbade ja mina 6,5 timme precis som vanligt. Måste säga att en del av de som bor där ja e e riktigt gulliga :D

Nä nu ska ja ta hand om mig själv lite ,  skriver när ja e klar :D


Tänk om man fick gå dit ist för att göra allt själv !


-thegirlsandra-

Du..

Du var en vän som stod mig väldigt nära , som jag älskade så stort , som jag visste att jag kunde  prata om precis allt med !
Idag är det inte så , och allt detta på grund av mig ! Du vet lika mycket som jag hur mycket jag ångrar mig.
Varje dag vill jag ha tillbaka våran vänskap , alla varma skratt , alla kramar och stunder tillsammans. Jag hoppas idag att du kommer ihåg det och vill ha det tillbaka, för det vill jag !
Om jag fick välja skulle ja va hemma hos dig nu och be om ursäkt för det jag gjorde och förklara för dig hur tomt det egentligen har varit utan dig. Och hur mycket ja vill ha dig som min vän igen, för vi sa väl försalltid ?
Det var ju du som tog mig vidare , det var du som fick mig att våga tro på ett föralltid igen, nu vill ja ha det också , ett föralltid med dig! En vänskap som alltid kommer finnas där. Ge det bara en chans!

MIN VÄN !

Du vet mycket hur mycket, jag älskar dig..


cant believe this ..


-thegirlsandra-

Älskling !

Hej på er alla !

Usch nu har jag vart sådär  dålig på att uppdatera igen (Suckar Stort) Men de e inte lätt att hinna med när man jobbar på kvällarna har jag märkt. För man går upp runt 12 och måste va på jobbet redan halv 3 och mellan de ska man hinna med att äta , duscha och göra sig iordning!
Som tur e så jobbar jag dag denna veckan (08,00-14,30) och då kommer jag hinna med mycket mer bloggande ! :D DET GILLAR VI ?!

Jag kan ju säga att jobbet denna veckan har vart både bra och dålig ! Såklart är det alltis någon som ska störa sig på det man gör , elr inte har gjort. Men som tur e så har jag chefen på min sida ;) vilket jag tycker e huvudsaken. För har jag han emot mig kan allt bli lite svårare än vad man har tänkt sig.

Just nu sitter jag hemma hos min älskling Erik och myser med godis :) kan en ledig helg bli bättre !? ..Nä skulle inte tro de ! Alla med pojkvän / flickvän vet hur underbart det är att bara sitta hemma och mysa elr bara träffas några minuter och få en kram , en puss och några varma ord. Det gör hela ens dag. Tycker jag iaf , elr vad tycker ni ?!

Nä nu måste jag kila iväg och pussas lite , skriver igen när jag kommer hem eller imorn ! :)

Love you all !


Underbara ni !

Ni e bra för underbara !  KÄRLEK PÅ ER !

Underbara kommentarer ni har lämnat ! (ska skriva i era blogger imorn och svara på alla kommentarer :)

Trött som ett as :blush:

Bild från balen (BILDBRIST)


-thegirlsandra-

Mobilblogg

Är det någon som vet hur man mobilbloggar ?



-thegirlsandra-

Amagad !

Jahapp , då var man hemma efter första dagen på jobbet ! Tro det ellr ej men de va faktist kul att vra på ett ålderdomshem (varför skulle jag annars vilja gå omvårdad på gymnasiet ? )

känner att jag har en del att skriva om just nu + att jag måste ta bilder på de jag shoppade för ett tag sen, jag ,lovade ju att göra detta :)

Hur har eran dag varit ?

m-m-m summer -09
 

-thegirlsandra-


Fix!

nu måste jag börja fixa lite med va ja ska ha på mig ikv å duscha å grejer ;) de e ju PARTYYYY !


Sjuuuukt !?

usch , nu har det var sådär dåliga uppdateringar igen :/ meen denna gågen sa jag faktist att det kunde bli dåligt med det..

Jag ahr hunnit med massor på de 3 dagar som jag inte har skrivit något , badat , solat, en 7 timmar lång shopping dag ;) (bilder kommer i nästa inlägg)
Shopping rundan blev med syster och mor lilla , l'äängesen vi gjorde nåt ihop efter som jag typ alltid äe hos Erik och Caroline har jobbat .
Sjuukt bra med rea måste jag säga ;)

vad har ni gjort undertiden jag har vart borta då ? :)

RSS 2.0