En bra början på dagen

Idag kommer det bli en kanon dag :)
Dagen har börjat lite smått med en promenad  , det är rätt skönt att vara för sej själv ibland ! Nu sitter jag här hemma och funderar över  vad jag och Amelie ska hitta på senare ;) det blir ju som sagt övernattning där ikv ;) !

Idag är det ju fredgen den 13e :O så nu vill det till att hålla sig lugn så inget händer och man skadar sej :P :O det vore juh jobbigt !
Imorn är det ALLAHJÄRTANSDAG !! Den kommer självklart spenderas med bästaste Erik !! Man kan ju undra vad han har planerat , han fick ju den äran att göra detta ;) så får vi se om det blir något av det också :D Killar har ju en tendens till att vara ute i sista minuten med allt och man får planera allt själv till sist iallafall för att det ska bli något utav dagen ;)
Men det är väl just det som vi tjejer tycker är charmigt med killar , att de är lite tröga och bara kan göra en sak samtidigt ;) För en sak e ju säkert flickor , Killarna e charmigast när de sitter där på säng kanten och försöker ta på sig strumpan samtidigt som dom pratar , det slutar med att de blir tysta och de får på strumpan ;) det e riktiga pöjka det ;)<3


 Vi hörs ikväll igen ;)
Puss på er sålänge :*



//thegirlsandra


Kommentarer
Postat av: Josefine

Fredagen den 13e följer efter mig, min kväll kommer säkert sluta i koas ;)

2009-02-13 @ 15:22:29
URL: http://joosefiineee.blogg.se/
Postat av: Amelie

haha, nej Sandra riktiga pöjkar e de som har nytvättad kuk som luktar gott! ;D

2009-02-14 @ 01:55:37
URL: http://amalaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0